BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.432,22
HABER /  MAGAZİN

Altuğa bir haller oldu

Yağmur Atacan ile birlikte anılan Pınar Altuğ zor günler geçiriyor.

Abone ol

Ayrıldığı sevgilisi Tony Teodoridis'in, "Pınar beni de aldattı" açıklamasının ardından kayıplara karışan Pınar Altuğ, önceki akşam yakın arkadaşı Esin Moralıoğlu'nun Kuruçeşme'deki Les Ottomans adlı oteldeki düğün davetinde ortaya çıktı. Altuğ, çıkışta kendisini görüntülemek isteyen medya ordusunu karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Gazetecilerin ayrıldığı sevgilisi Tony Teodoridis, internette tanıştığı Can Tezal ve son sevgilisi olduğu ileri sürülen Yağmur Atacan'la ilgili sorularını yanıtsız bırakarak evinini yolunu tutan Altuğ, "Beni rahat bırakın" diyerek gazetecilere sinirlendi. Gazeteciler, Altuğ'u Bebek'teki evinin önüne kadar takip etti.

6 KİLO ZAYIFLADI
Hakkındaki bütün iddialara rağmen sessiz kalmayı tercih eden Pınar Altuğ, yaşadıklarını en yakın arkadaşıyla bile paylaşmıyor. Sıkıntılarına tek başına çözüm arayan güzel oyuncu, bu sebepten dolayı gün geçtikçe kilo veriyor. Eski görüntüsünden eser kalmayan Altuğ'un bir deri bir kemik hali, herkesi şaşırtıyor. Bacakları incelen, göğüsleri küçülen, yüzü süzülen Pınar Altuğ, bir ay içinde altı kilo birden zayıfladı; 61 kilodan 55 kiloya indi.