BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,34
HABER /  GÜNCEL

Yusuf Kaplan Erdoğan'ın ailesini hedef aldı! Ağzının payını Selçuk Bayraktar verdi

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesiyle ilgili bir paylaşım yaptı. Kaplan'a Selçuk Bayraktar yanıt verdi.

Abone ol

Yusuf Kaplan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın yöneticisi olduğu derneği hedef aldı, eşi Selçuk Bayraktar'dan 'çok etkileşim alınması doğru söylendiği anlamına gelmez' yanıtı geldi.

Yusuf Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar'ı etiketleyerek "UYARI/YORUM Tanzimat'tan bu yana en büyük tehdit ailenin çözülmesidir. Ailenin korunması millî güvenlik meselesi hâline gelmiştir! Ailenin çözülmesine yol açan Millî Eğitim, Aile Bakanlığı ve KADEM projeleri derhal durdurulmalıdır!" mesajını paylaştı. İşte o twit:

Selçuk Bayraktar'dan yanıt geldi!

Selçuk Bayraktar’ın Sümeyye Erdoğan Bayraktar ise KADEM Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Yusuf Kaplan’ın mesajına karşılık Selçuk Bayraktar, sosyal medyada “KADEM, Ailenin birliğini ve korunmasını savunur, soros projeleri iftirası vebaldir, Müslümanın hakkaniyetine yakışmaz. Çok etkileşim alınması doğru söylendiği anlamına gelmez” yanıtını verdi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Milyarder iş adamının yaptıkları mahkemede ortaya çıktı! Reşit olmayan 14 yaşındaki kızları...
Foto Galeri Milyarder iş adamının yaptıkları mahkemede ortaya çıktı! Reşit olmayan 14 yaşındaki kızları... Galeriye Gözat