BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  GÜNCEL

Yunan Başbakan Miçotakis koronavirüse yakalandı Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraberdi

Yunanistan Başbaşakanı Miçotakis koronavirüse yakalandı. Dün gün boyu Türkiye'de bulunan Miçotakis Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşarak başbaşa yemek yemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile beraber 6 Şubat'ta koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

Abone ol

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Miçotakis, "Testim pozitif çıktı. Evimde izole olacağım ve oradan çalışacağım. en kısa sürede ofise döneceğim" ifadelerini kullandı.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'e bugün uygulanan Kovid-19 testinin sonucunun pozitif çıktığı bildirildi.

Yunanistan Hükümet Sözcüsü Yannis İkonomu, haftalık olağan basın toplantısında, Miçotakis'e yapılan Kovid-19 testinin pozitif çıktığını belirterek, Başbakan'ın karantina süresi boyunca evinden çalışacağını söyledi.

Miçotakis de sosyal medyada yaptığı paylaşımda, hastalığın hafif atlatılmasında üç doz aşı uygulanmasının önemine dikkati çekerek, "Eminim ki her şey yolunda gidecek ve çok yakında tekrar ofisimde olacağım." ifadesini kullandı.

Miçotakis, dün Türkiye'ye gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vahdettin Köşkü'nde bir araya gelmişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Tam bitti derken İstanbul'a fena kar geri geliyor! Hava buz kesecek: Orhan Şen ve Meteoroloji uyardı
Foto Galeri Tam bitti derken İstanbul'a fena kar geri geliyor! Hava buz kesecek: Orhan Şen ve Meteoroloji uyardı Galeriye Gözat