BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Ülkücülerden HDP ve Hürriyet açıklaması!

Ülkü Ocakları'ndan yapılan açıklamada Hürriyet ve HDP binalarına yönelik saldırılarla ilgilerinin olmadığı duyuruldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 55 Adet Yorum
Ayarsız adam

Artık bu bozkurt muhabbeti bayatladı gardaş,,, bozkurt türklüğün sembolüdür,,, kimsenin tekelinde değildir,,, ayrıca neden hakaret ediyorsun,,, hedefini şaşırmış de,, taşkınlık de,,ahlaksız güruh da nedir,,, sence neden ahlaksız olmuşlardı, atv sabah grubuna tepkiden ötürümü,,,yani çümle alem biliyorki o hdp nin tabanıdır,,hadi bir on elli yüz kişiyi akp yönlendirdi ama orda en az 10-15 bin insan belkide daha fazla ,,mümkün değil,, bence kendi tabanından özür dile,, Ahlaksız kelimesi densizlikdir,,

kardeşlik

bu savaş akp nin iktidar olamamanın savaşidır.o zaman her kürt türk akp yi devre dişı etmek için çabalamalıdır.

NOTER

Önce kırıp döküyorlar,ardından yakıp yıkıyorlar.sonra biz yapmadık demekten utanmıyorlar.

Ali Kemâl Öztürk

Çevir kazı yanmasına. BAL GİBİ HÜRRİYET GAZETESİ NEDE HDP YEDE KARŞIYIZ. .ONLAR BİZİZ.

Trakyalıyım

En çok şunu merak ediyorum...Devlet bahçali neden HDP ye saldırmıyorda sürekli olarak Cumhurbaşkanına saldırıyor...Cevabını da Devlet BAHÇELİYE sor.Başkası nerden bilsin.

keremm

siz zaten yapamazsınız

Şewko

Bizlere kardeşiz demeyin , mide bulandırıyor !.

bunlar ülkücü mülkücü değil

hdp'ye saldırmıyorsunuz, hürriyet'e saldırmıyorsunuz (ki ikisi de terörist) ama atv'ye (ki öyle ya da böyle vatanın yanında terörist değil) saldırıyorsunuz. Ülkücülüğünüze tüküreyim sizin. Ülkücülüğü de top ettiniz. Gerçek ülkücü her şeyden önce İslamcıdır oğlum, bunu unutmayın. Hem kemalist hem ülkücü olunmaz oğlum, bunu da unutmayın.

Ocaklı

Doğru bizim ırkçılığımız olmasaydı baban ingiliz eri olurdu.... ''general falan demedim şımarma diye...''

Gökhan EKER...

''Balık baştan kokar.'' bu bir kardeşim... Bir diğeri ise ''Yılanın ilk önce başını ezersin ki ölsün sokmasın...'' Yeterince açıklayıcı oldu sanırım. Piyonla uğraşırsan Şahın gider, veziri alınca şahın kaçacak yeri kalmaz. Satrançı da ülkü ocaklarında öğrenmiştim sende bir uğra istersen...

ahmetahmet

biz ülkücüler bu ülkede hep kareşliğinin mimarı olmuş ve kesinlikle ülkenin bekası ve toplumun huzuru içinde olması için çalışan bir kurumuz. ve öylede olacaktır.

ALSANA CEVAP

ADAM YERİNE KOYMUYO DESEK.. :) MUHATTAP ALIP YÜCELTSİNMİ.. SİZLERİN YAPTIĞI GİBİ

Kemal ŞAHİN

Cumhurbaşkanı dediğin şahıs neden 13 yıldır mhp ye saldırıyordu? Pkk ya ve hdp ye saldırmıyorduysa ondan gadaşım.

KAZIM ER

HDP BİNASINA VE GAZETE BİNASINA SALDIRAN YAKAN YIKAN OSMANLI OCAKLARI YANİ AKP LİLER..ÜLKÜCÜ İŞARETİ YAPARAK ÜLKÜCÜ GENÇLERİ ZAN ALTINDA BIRAKMAK AMACI TAŞIYORLAR..2013 YILINDA OSMANLI OCAKLARI HDP SEMPATİZANI OLARAK ÇÖZÜMÜ DESTEKLİYORLARDI...PKK İLE BUNLAR KANKA İDİ..ŞİMDİ MİLLİYETÇİ KESİLMESİN BU AMPUL KAFALAR...

Atakan

Çok güzel bir soru..... Hadi Cevap verin...

IĞDIRLI

BİR CANAKIYANLAR. İNSAN DEĞİLDİR

akp pkk kardesligi bitimi

akp pkk flörtün icinden tertemiz siyrildi pisligini ülkücülere yükledi yakinda ülkücüler suclanir kolay gelsin

IĞDIRLI

ÇOK GÜLDÜM

hatici

Senin varlığın provakasyon be, bir de alet olmamaktan bahsediyorsun. Memleketimizde ırkçılık diye bir kavram varsa sizin yüzünüzden.

okan

En çok şunu merak ediyorum...Devlet bahçali neden HDP ye saldırmıyorda sürekli olarak Cumhurbaşkanına saldırıyor...Bana ülkücü olduğunu söyleyen biri cvp versin..

Cengiz

Bir daha MHP olarak Ak partiyi Hdp yle ortak göstermeyin bak sizde HDP yi kolluyorsunuz sizin milliyetçiliğiniz batsın. göstermelik milliyetçiler. Biz yaptık diyemiyorsunuz korkunuzdan.

pkk , akp kardeştir

AKPKK bu sana bir şey ifade ediyormu soytarı

MHP

(TÜRK KÜRT KARDEŞTİR , İNKAR EDEN KALLEŞTİR ) KALLEŞ AKTROL'LER YİNE YAKALANDINIZ,OCAKLARINIZA İNŞALLAH ATEŞ DÜŞE EMİ , SİZDE YAŞAYIN EVLAT ACISINI İYİ-Mİ???

ahmet bolat

ben bu hareketin hiç bir düşüncesini paylaşmam bana doğruda gelmiyor ama bu kardeşlerimide bu sağ duyulu duruşlarından dolayı tebrik ediyorum herkes kendi açısından bu kardeşliği bozucu eylemlerekarşı duyarlı olmalı bakın batı iç savaştan bahsediyor türkiyem onlar istiyorlarki bizde birbirimize girelim kuzey ırak gibi doğu ve güney doğumuzada sınır çekip giremiyeceğimiz ortamlar oluştursunlar bizde dünyaya inat kardeşliğimizi savunacağız

vatan sever

tabi sizin hiç ilginiz olurmu Maraş ve Sivas katliamlarındada sizin ilginiz yoktu siz sütten çıkmış ak kaşıksınız