BIST 10.108
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.406,80

Şimdi tanıdınız mı Melih Gökçek'i!..

Melih Gökçek tahriklere kapılmadı bu ülkede kendini feda edebileceği tek ismin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu belgeledi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

İflas kaçınılmaz! ........Dış borçlar milli gelirin yarısını aştı

mMisafiriz

Evet Melih başkanı Birtek Reise sadakati istifa ettirir.Gerisi teferruat......Dava adamlığına sözümüz yoktur.Olanların seceresine bakın.

Misafir

SAYIN YAZAR, MELİH GÖKCEK' İN ANKARADA YAPTIĞI HİZMETLER TARTIŞILMAZ. BU KONUDA HAKLISIN. AMA 25 SENEDİR BU KADARCIK HİZMET ETMESİDE NORMAL. ZATEN HİZMET ETTİĞİ İÇİN SEÇİLDİ. GARİP OLAN SEÇİMLERE 1.5 SENE KALMIŞKEN ORTADA ANORMAL BİR DURUM VAR GİBİ İSTİFAYA ZORLANMASI. İŞTE BİZ HALK OLARAK BU ZORLAMANIN GEREKÇESİ NEDİR ONU MERAK EDİYORUZ.

Misafir

Ne şiş yansın ne kebap değil mi sayın yazar... Senden bir şey olmaz! GÖKÇEK görevden niçin alınıyor? Bunu söyleyecek kadar cesaretin var mı?

Misafir

SARAYIN AA’SINDA ByLock çıktı İsmail Ersan’ın Anadolu Ajansı’na ait telefona FETÖ’cülerin kullandığı şifreli mesajlaşma programı ByLock’u yüklediği belirlendi.

Misafir

AA’da ByLock çıktı İsmail Ersan’ın Anadolu Ajansı’na ait telefona FETÖ’cülerin kullandığı şifreli mesajlaşma programı ByLock’u yüklediği belirlendi.

Misafir

Belediye başkanlarının yolsuzluk ve FETÖ bağlantısı varsa gereği yapılmalıKaynak: Okutan: "Belediye başkanlarının yolsuzluk ve FETÖ bağlantısı varsa gereği yapılmalı" Yoksa Tayyip YARGILANMALI!__________________________

Misafir

İyi de arkadaş neden istifa ediyor? reisiniz neden istifa ettiklerini açıklasa da öğrensek. Hata veya suçları varsa istifa kurtarır mı? Eğer resi istedi diye istifa ediyorlarsa bu yetki padişahlarda bile yoktu. En azından divanda tartışılırdı.

Misafir

🌑 🌑 Ülkemizde on beş uzun yıl iktidarını sürdüren parti son günlerini yaşıyor, parti, tam anlamıyla can çekişiyor, önce büyük bir felç yaşandı ve iktidarı bölüştükleri Fetö ihanetiyle yollar ayrıldı, sonra, yavaş yavaş vücudun iç bölgelerinde kanser hücreleri büyümeye başladı..🌑 .........Ve bugün o partiyi ayakta tutan liderleri o partinin kolunu bacağını iç organlarını kendi eliyle kesip çıkartmaya başladı.🌑 🌑 🌑_______________________

Misafir

Yazar sen daha yenisin.2 secim once melih in yerine baskasini aday gostermek istedi akp,melih o zaman geri adim atmadi ve akp pes etti.Simdi melih de bakiyor yas 70 en iyisi istifa diye diretmiyor,sen neyin reklamini yapiyorsun?

yazıYORUM

Yaw şu Reis lafı bazılarının ağzında çok iğreti duruyor, buram buram yalakalık kokuyor

Erol Baron

Evet RİZE zihniyeti kendisine veya ailesine zarar verecek diye Gökçek son olarak 3.5, 3.5 attığından istifa etti.

  • 1