BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,94
ALTIN 2.429,70

MHP'den flaş suç duyurusu! Erdoğan kanıt olacak

Artan terör olaylarının ardından harekete geçen MHP, "Çözüm süreci"ni başlatanlar hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 87 Adet Yorum
Semih Yücelen

pkk ve hdpyle ilgili bir tek suç duyurusunda bulunmayan Bahçeli...

ankarali

yüzde elli akp parti başka parti yok hepsi maşa olmuş

Şaşkınız

AKP çok istiyorsa yapsın bir başkanlık referandumu görelim.Ben kendimi biliyorsam bu millet başkanlığı istemez.Muhalefete suç atmanın anlamı yok ülkeyi yöneten kim belli sorunları çözmesi gerekirken suçu başkasına atıyor.MHP yada CHP yada HDP muhalefet elbette görevlerini yapacak muhalefeti darbe yapmakla suçlamakda neyin nesi.

tayfun

yeter artık bahçeli bitirdin ülkücü hareketi

camoka

buda hala bayrakla sokaklarda dolanarak oyunun artacağını hesaplıyor. rahmetli partiyi kime bırakıp gitti.

NAZIM

ERDOĞAN KISKANÇLIĞI BAHÇELİYİ YAKINDA KALPTEN GÖTÜRECEK YAZIK

HAZMETMİYORUZ..

VALLA DÜNE KADAR PKK POSTACILIĞI YAPANLAR,ÇOK PİŞKİN.BAHÇELİ HUKUĞA GİTMİŞ..TARİHE NOT DÜŞMÜŞ.BAHÇELİ VE ÜLKÜCÜ GENÇLİK VATANA İHANETİ HAZMETMEDİ.HAZMETMEYECEK

axderftg

Cumhurbaşkanı dediğin kişi cumhurbaşkanlığı değil, anaytasada yeri olmayan başkanlık yapmaya kalkışırsa elbette ki yasal yollarla siyaset yapanlar yine yasal yollarla bunun hesabını soracaklardır. Demokrasi budur işte. yoksa cumhurbaşkanının kafasına göre yönetimi değiştirmesi değildir. Bunu o kalın kafanıza sokun artık!!!

LOKMACI

Vatan hainlerinin yaptığını yapmamak,hainlere engel olmak.Anlayabildiniz mi?

Rahşan Affının Vebali Bile Yeter Ona

DSP MHP Döneminde çıktı. 22 Aralık 2000'de Rahşan Ecevit'in önerisiyle çıkarıldı.1999 yılı öncesinde işlenen suçların cezasının müebbet hapis olması durumunda bu cezanın karşılığı olan 20 yıl hapis yerine 10 yıl yatılmasına sebep olan, Rahşan Ecevit'in isteği üzerine çıkarılan aftır. KAPKAÇCIYA, HORTUMCUYA, YANKESİCİYE, RUSVETCİYE TECAVÜZCÜYE KATİLE TERÖR ÖRGÜTÜNE YARAMIŞ AFTIR. Bu afla cezaevlerinden çıkan 22 bin 421 tutuklu çıkarıldı.Rahşan Ecevit daha sonra "Ben affı garibanlar için istedim, katiller yararlandı." demiştir. Bu affı çıkaranların bir tarafında DSP diğer tarafında MHP vardı. Yalan mı?

POYRAZ YAZAR

BAHCELI SECIMLERDEN ÖNCE HDP BARAJI GECMELIDIR DIYE ACIKLAMA YAPMADIMI, HER CHP LI AILELDEN BIR KISI HDP YE OY VERMEDILERMI, NE ICIN BARIS SÜRECI SON BULMASI ICIN, HEM ERDOGAN SILAH STOKUNU BILIYORSA GÜVENLIK GÜCLERIDE BILYIORDUR TEDBIRINI ALMISLARDIR BU STOK DA ELE GECMIS DURUMDADIR SU AN VE PKK YA BÜYÜK DARBE VURULMUSUDUR, BAHCELININ ASIL KORKUSU PKK NIN ARTIK BITIRILMIS OLMASIDIR, CÜNKÜ MHP NIN VAR OLMASI YOK OLMASI PKK YA BAGLIDIR,

DSP ye Evet AKP ye Hayır Diyen kim?

ANASOL-M döneminde ülkücülere “katil” diyen DSP lilerle işbirliği yapan ve terör örgütü elebaşısı Öcalan’ı ipten alan karara imza atan, Teröre Hırsıza Tecavüzcüye Katile RAHŞAN AFFI çıkaran MHP lideri Devlet Bahçeli şimdi de AK Parti’nin koalisyon seçeneklerine kapıları kapattıktan sonra, başta erken seçim derken sonda seçime hayır dedi ve Seçim hükümetine de katılmayarak HDP’lilere bakanlık yolu açtı. Ne Mutlu Bahçeli sana.

Cumhurbaşkanına Kes Sesini Diyen MHP HDP ye bunu

MHP lideri DEVLET BAHÇELİ PKK'yı değil, Cumhurbaşkanını hedef alıyor ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'na, ”CUMHURBAŞKANI YA SESİNİ KESMELİ YA DA ÇEKİP GİTMELİDİR” diyebiliyor. Erdoğan düşmanlığı gözünüzü bürüdüğü için açıklamanızda PKK'yı kınayan tek bir satır yok. SELAHATTİN DEMİRTAŞA laf edilmiyor Ama Cumhurbaşkanı'na saldırıyorlar. Bu nedir siz söyleyin. HDP ye yapılmayanı AKP ye yapıyor MHP. Rezalet.

Celal Gündogan

yapdiginiz yorumlari okudum ve bir cogunun samimi fikiriniz olduguna inaniyorum. simdide size ben bir yorum yazcam okumanizi rica ediyorum. MHP türkiyenin baraji asan en radikal sag partisidir. son 10 / 30 senedir yapdiklari en büyük eglem pkk yandasi partilerin binalarina türk bayragi asmak. simdi soruyorum size mhpyi böyle bir harekete sürükleyen olay nedir ? Bence ülkemizde olan bitenlere karsi MHPnin tavri gayet sabirli ve sagduyulu. buradan Devlet Bahceliye bir CHP secmeni olarak tesekkür etmek istiyorum.

vatandaş

MHP nin ne yaptığını bilen var mı

OSMANLI TOKADI

bunlar ülkücülükle uzaktan yakından alakası yok coğununülkücülükle alasıda yok zaten bi bak etrafına nerde ayakçı takımı var mhpli ülkücü sözde şunların kafalarına baksana işleri güçleri magazın unun için zaten yıllardır bir arpa boyu yol alamamış şimdi cırcır kunuşuyorlar bu devlet bahçeli hele en son konuşacak adam ulan bide milletin gözüne baka baka meydanlarda ip atması yokmu allah bunun peşinden gidenlere akıl fikir versin

Ayarcı

Son dönemde bahçeli ardı ardına kimin maşası olduğunu tescil ediyor. hdpnin yaptığı gibi halkı sokağa döküp provokasyon yapıyor. Ardından ben çıkın dedim ama yasal olarak size taşkınlık yapmayın demek zorundayım diyerek el altından icazet veriyor. hdpkk yı hükümete sokarak algı oluşturmaya çalışıyor. Ve tüm bu hainlikleri Erdoğan'a fatura ediyor. Kafan güzelmiş bahçeli. Ama unutma millet kafası güzellere iyi itibar vermiyor. Sen de sonunda yapayalnız kalacaksın. Millete fitne sokana millet gereken cevabı verir. Hiç dert etme.

Kaya Bilir

pkk nın yapamadığı kaosu şimdi mhp yapmaya çalışıyor

Sinan

HDP ye tek laf etmeyen HDP nin bakan çıkarmasına göz yuman herşeye hayır diyen Bahçelinin çıkışı şaşırtıcı değil. Derdi vatan ve millet olmayanların icraatları herşeyi açıklıyor.

Yusuf Bey

Adam daha nelerle meşgul yav. Devlet ne dertte sen derttesin. Bahçeli lütfen biraz izan göster kardeşim. Bu ülkenin birliğe beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu zamandayız. Böyle devam edersen ne tarih ne bu millet seni affetmez.

BANU DEMiRKOL

TEK CARE "ÖNCE VATAN" DiYE DÜSÜNEREK AK PARTi CATISI ALTINDA BiR BÜTÜN OLARAK TÜRKiYEMiZiN GELECEGiNE OY VERMEKTiR.

Hakan Erdogdu

Hırsızlık bunların genlerinde var zaten.Hiç yüzleri kızarmaz.2000 yılında ülkenin paralarını ceblerine indirdiklerinde bunların hepsini hapse atmak lazımdı.Açlar dedik göz yumduk.Ama biz yaptıklarımızı ve yapılanları hiç bir zaman unutmayız.Gün gelir kitab olarak karşınıza çıkarız.Aklınızı başınıza alın sonra kahrolmayın pkk gbi.

YOZGATLI BOZOK

TR DE SAĞCILARI ülkücüler ve islamcılar diye bölünmüş vaziyette tutmak ancak pkk yı pareleli elinde koz olarak olarak kullanan chpnin babası ittihat ve terakki yi kuran güçlerin işine gelir. Eğer amacınız Osmanlı gibi tekrar güçlü bir Türkiye olmaksa, Mhp-Akparti birleşmeli ve Milli Ak Parti kurulmalı artık. Bize nasip olurmu görmek bilmiyorum ama artık 1699 dan bu yana süren fetret devrini bitirmek gerek

hakiki ülkücü

ülkücülük senin babanın malımı ben 60 yaşındayım 40 yıllık ülkücüyüm o zaman sen kısa donla geziyordun bu 40 yılın 30 yılı mhp de geçti son 10 yılıda ak partide geçiyor çünkü mhp ülkücülüğü temsil etmiyor mhp halk evlerini ve kemalizmi temsil ediyor anlama duyun varsa anlamışındır.

Bunlardan fayda yok bu ülkeye

Bu kendini ülkücü zanneden zavallilardan bu ülkeye fayda gelmiyecek anlasildi .