BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.377,84

Macron'dan 'Türkiye için anlaştık' açıklaması

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Türkiye ile müzakereleri durdurmama kararı alındığını söyleyerek, Türkiye konusundaki tutumlarını daha da sertleştireceklerini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

türkiye nin dayatmalarına ve oldubittilerine karşı dikkatli olunmalıdır.türkiye nin ,ab.kriterlerini uymak gibi bir düşüncesi yok.ab. ye, paldır küldür girmek istiyor.

Endişeniz Mülteci değil kesin

Haklısınız 10 milyona yakın mülteciye baktığımız için Türkiye'de endişe verici durumlar var. Bu adamlara vize sözünde durmadık, mali yardım yapmadık, üstüne üstelik hala kazık atmaya devam ediyoruz. Acaba endişe verici bir durum yaşarmıyız, Türkiye mültecilere kapıları açar mı diye endişeleniyoruz. Reis TV lerden mülteci güzellemesi yapıyor, camilerde cuma günleri mülteci vaazları veriliyor. Halk yavaş yavaş alıştırılıyor. Sen endişen farklı tabi, mülteci konusunu hallettiniz. Benim kafam buna basıyor ancak.

Burdayiz.

Neye anlaştınız iki yüzlülüğe, istediğimizi yaptıralım müzakereler devam etsin, ama almayalım öylemi, size bir Osmanlı tokatı şart, gibi görünüyor.

murat

1-2 kaçak mülteci geçişine izin vermesi lazım tc nin.

Misafir

Türkiye'de endişe verici durumlar var açıklaması varken Hangi konuda anlaştı?...............

  • 1