BIST 9.797
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,59
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Yönetim 'gönderin' dedi Ersun Yanal onay vermedi

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Dinamo Kiev'in ısrarla istediği Miha Zajc’ın yönetim tarafından 'gönderelim' önerisine karşı Sloven oyuncunun satışına izin vermedi.

Abone ol

Kadrosunu yeni isimlerle güçlendiren Fenerbahçe’de Miha Zajc’ın satılıp orta sahaya başka bir oyuncu alınacağı konuşuluyordu. Ancak iddialara menajeri Jaka Lucu’dan cevap geldi.

İtalyan basınından Calciomercato’ya konuşan Lucu, Sampdoria’nın transfer teklifiyle ilgili olarak “Sadece onlardan değil Ukrayna’dan da teklifler var. Zajc’ın Fenerbahçe ile dört senelik sözleşmesi bulunuyor ve İstanbul’da çok mutlu. Büyük bir başkan, mükemmel bir antrenör ve mükemmel bir sportif direktöre sahip. Fenerbahçe geleceğin yeni kadrosunu kurmak için çalışıyor ve hırslı olan futbolcuları göndermeye niyeti yok” açıklamasında bulundu.

Dinamo Kiev Zajc’ı istiyor
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Diğer taraftan Zajc’ı isteyen Ukrayna ekibinin Dinamo Kiev olduğu belirtildi. Kievliler ise transferden daha umutlu. Ukrayna basınında çıkan haberlerde Dinamo Kievli yöneticiler Sloven oyuncuyla yakından ilgilendiklerini doğrularken “Zajc listemizdeki oyunculardan birisi. Kendisini takımda görmek isteriz ama Fenerbahçe ile anlaşmak zorundayız. Şu anda kesinleşen bir durum yok. Önümüzdeki günlerde netlik kazanır” ifadelerine yer verildi.



Ersun Yanal bırakmıyor

Teknik direktör Ersun Yanal’ın yönetime Miha Zajc’ın takımda kalması yönünde rapor verdiği öğrenildi. Yanal, Zajc’ın yeni transferlerle birlikte daha verimli olacağını düşünüyor. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fenerbahçe'nin Diego Costa bombası maaşının yarısını bakın kim verecek
Foto Galeri Fenerbahçe'nin Diego Costa bombası maaşının yarısını bakın kim verecek Galeriye Gözat