BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95
HABER /  GÜNCEL

Ünlü estetikçiye eski karısından şiddet! Eşinin 2 ay yaklaşması yasaklandı

İSTANBUL'un ünlü estetik cerrahlarından Prof. Dr. Cemal Şenyuva, kendisine psikolojik şiddet uyguladığı iddiasıyla eski eşi Burcu Emine Küntay hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Abone ol

İstanbul ile Mahkemesi’ne sunulan dilekçeye göre, medyanın yakından tanıdığı estetik ve plastik cerrah Prof. Dr. Cemal Şenyuva ile Burcu Emine Küntay 11 yıl önce evlendi. Çiftin bu evliliğinden bugün 10 yaşında olan bir çocukları dünyaya geldi. Şenyuva ile Küntay, 5 yıl önce boşandı. Mahkeme çiftin çocuğunu Burcu Emine Küntay’a verdi.

Daha önce de koruma kararı aldırmıştı

İddiaya göre Burcu Emine Küntay, eski eşi Prof. Cemal Şenyuva’ya karşı saygısız, aşağılayıcı ifadeler içeren mesajlar göndermeye başladı. Prof. Şenyuva, Burcu Emine Küntay hakkında daha önce de korunma kararı aldırmıştı.

Şiddet gösterici ve aşağılayıcı

Burcu Emine Küntay’ın gönderdiği mesajların taciz boyutuna ulaştığını dava dilekçesinde anlatan Prof. Dr. Cemal Şenyuva’nın avukatı, “Burcu Emine Küntay’ın gönderdiği mesajlarda şiddet gösterici ve aşağılayıcı ifadeler yer almaktadır. Müvekkili bu durum psikolojik olarak yıpratmıştır. Müvekkile karşı saldırgan hareketlerde bulunan eski eşi hakkında tedbir kararı verilmesini istiyoruz” dedi.

2 ay yaklaşmama kararı verdi

Talebi haklı bulan mahkeme, Burcu Emine Küntay’ın 2 ay süreyle Prof. Dr. Şenyuva’ya yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine ve bulunduğu konuta veya işyerine yaklaşmamasına karar verdi.

Asıl mağdur benim!

Burcu Emine Küntay ise iddiaları reddetti. İtiraz dilekçesinde “Taraflar arasında nafaka artırım davası bulunmaktadır. Cemal Şenyuva, müvekkilim lehine sonuçlanacak olan bu davayı etkilemek için Uzaklaştırma kararı aldırmıştır. Asıl mağdur olan ve şikâyetçi olan taraf müvekkildir” ifadeleri yer aldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Estetik kavgası! Yüzünü yaptırdı beğenmeyince parasını isteyip ünlü estetisyeni tehdit etti
Foto Galeri Estetik kavgası! Yüzünü yaptırdı beğenmeyince parasını isteyip ünlü estetisyeni tehdit etti Galeriye Gözat