BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Tüm beldeyi Fenere boyadılar

F.Bahçe sevgisi ve Yıldırım'ın dönmesi için belediye hizmet binasını, lojmanları sarı-laciverte boyadılar.

Abone ol

Fenerbahçe sevgisi nedeniyle başta belediye hizmet binası ve lojmanı olmak üzere birçok mekanı sarı-lacivert renklere boyanması nedeniyle adı fanatik beldeye çıkan Konya'nın Hüyük İlçesi'ne bağlı Çamlıca Beldesi'nde kaçan şampiyonluğun ardından Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın da istifa etmesi yöre halkını üzdü.

Belediye Başkanı Ahmet Doğan, kendisi ve tüm belde halkının gönül verdiği Fenerbahçe'nin kılpayı şampiyonluğu kaçırmasına çok üzüldüklerini ifade ederek, "Bu üzüntü devam ederken, Kulüp Başkanımız Aziz Yıldırım'ın istifa kararını da duyunca üzüntümüz bir kat daha arttı. Şampiyonluk gitti ama, Kulüp Başkanımız Aziz Yıldırım'ın gitmesini istemiyoruz. Gönlümüz tekrar kulübün başına gelmesinden yana" dedi.

Çamlıca'nın Fenerbahçe'ye olan sevgisinin belediye hizmet binası başta olmak üzere, belde merkezine yeni döşenen kaldırım ve bordür taşları, kıraathane ve işyerlerinin dış yüzeyi gibi birçok mekanın sarı-lacivert renklere boyatılarak gösterildiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Doğan, "Çamlıca Merkez Camii'nin tuvaletini de sarı-lacivert renklere boyadık. Beldemizde ilkbahar mevsimi ile her noktayı sarı lacivert renklere boyamaya devam edeceğiz. Çünkü, halkım böyle istiyor" diye konuştu.

Belde halkının Fenerbahçe'ye olan tutkusu nedeniyle Başkan Vekili Nihat Özdemir'in 6 ay önce Çamlıca'ya gelerek, Belediye Kıraathanesi'ne 120 ekran bir TV hediye ettiğini de hatırlatan Doğan, "Fenerbahçe şampiyonluktan da olsa, bizim kalbimiz her zaman sarı-lacivert renklerden yanadır, her zaman gönlümüzdedir. Fenerbahçeli olmaya devam ediyoruz. Artık Fenerbahçeli olduğumuz da tescillenmiştir. Sarı-lacivert renklere olan tutkumuzu, bundan sonraki yapacağımız çalışmalarda da ispat etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.