BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İlaçlı bisküviyle gasp ettiler

İlaçlı bisküvi ikram edilerek uyutulan kişinin parası, cep telefonu ve kol saati çalındı.

Abone ol

Adana'da, şehirlerarası yolcu otobüsünde ilaçlı bisküvi ikram edilerek uyutulan kişinin parası, cep telefonu ve kol saati çalındı.

Alınan bilgiye göre, Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde bulunan öğretmen kızını ziyaret etmek için Adapazarı'ndan otobüse binen Burhan Çakar'ın (57) yanına 54 yaşındaki Seyfi S. adlı yolcu bindi. Yolculuk esnasında tanışıp sohbet eden Burhan Çakar ile Seyfi S, Bolu yakınlarında mola veren otobüsten inerek kola ve meyve suyu aldı. Otobüse bindiklerinde kola içen Burhan Çakar, Seyfi S.'nin ikram ettiği bisküviyi yedikten sonra uyudu. Bu sırada Seyfi S, Burhan Çakar'ın içerisinde 40 YTL para bulunan cüzdanı ve cep telefonu ile kol saatini aldı. Olayı fark eden diğer yolcular durumu otobüsün hostesine bildirdi. Otobüs şoförünün olayı haber vermesi üzerine polis, Adana Otogarı'nda otobüsten inen Seyf S.'yi gözaltına aldı.

Polis ekipleri, otobüste uyuyan Burhan Çakar'ı da Adana Numune Hastanesi'ne kaldırdı. Çakar'ın, yolculuk yaptığı sırada kendisine ikram edilen ilaçlı bisküviyi yedikten sonra uyuduğu belirlendi. Başına gelen olayların farkına varmadan hastanede uyumaya devam eden Burhan Çakar, ziyaretine gitmek istediği kızının aradığı telefonuna da güçlükle cevap verdi.
Bu arada, sağlık raporu için aynı hastaneye getirilen zanlı Seyfi S. ise kendisinin kalp rahatsızlığı olduğunu söyleyince gözlem altına alındı. Hastanede uyumaya başlayan Seyfi S.'nin benzer suçlardan 6 ayrı sabıkası bulunduğu ve daha önce Af Yasası'ndan yaralanarak cezaevinden çıktığı tespit edildi.

Seyfi S, uyandıktan sonra kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.