BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Konya işi Sağlama aldı

Teknik direktör Nurullah Sağlam, Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Nurullah Sağlam ile anlaşan Konyaspor camiası için, yeni bir dönemin başladığını belirtti.

Hep beraber, daha başarılı bir dönem için kolları sıvadıklarını ifade eden Şan, ''Bu yeni bir heyecan, yeni bir dönem. Hocamıza 'Mevlana şehri Konya'ya hoş geldiniz' diyorum, Konya sizi bağrına basacaktır'' dedi.

Kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Sağlam ise Konyaspor'u, ligin en renkli takımlarından biri olması, her Türk teknik adamın çalışmak isteyeceği potansiyele ve ilgili bir taraftara sahip olması nedeniyle tercih ettiğini söyledi.

Genç bir teknik adam olarak, Konyaspor'un kendi tarzına uygun bir takım olduğunu vurgulayan Sağlam, şunları kaydetti:

''Hem Konyaspor, hem de Nurullah Sağlam, umarım kalıcı başarılara imza atar ve birbirinin kaderine pozitif etki sağlar. Altyapıya önem veren biriyim. Türk futboluna genç yetenekler kazandırmanın ne kadar büyük bir iş olduğunun bilincindeyim. Denizli'de altyapı çalışmaları konusunda uygun ortamı bulamadım, ancak Gaziantep'te bu konuda iyi işler yaptığıma inanıyorum. Amacım Konyaspor'da uzun süre çalışmak ve bu süre içinde takıma genç oyuncular kazandırmak.''

Sağlam, sorular üzerine, takımı büyük ölçüde tanıdığını, transfer çalışmaları konusunda şimdiden bir şey söylemesinin mümkün olmadığını, bu ve benzer konularda gerekli açıklamaları bir hafta sonra yapacağını  sözlerine ekledi.