BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  SPOR

Trabzonda gündem Hagi

Trabzonspor, teknik direktör arayışlarına devam ederken gündemine Hagi''yi aldı.

Abone ol

Gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, teknik direktör arayışlarına devam ederken gündemine Gheorghe Hagi''yi de aldı. Diğer takımların kadrolarını güçlendirmesine karşılık Bordo-Mavili kulübün hâlâ hoca bulamaması taraftarları endişelendiriyor.

Ligin 7. haftasında istifa eden Şenol Güneş''in yerine göreve getirilen Vahid Halilhodziç''in sezonun bitmesiyle ülkesine dönmesi sonrası Trabzonspor hocasız kaldı. Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetim kurulu, takımı şampiyonluğa taşıyacak teknik adamı göreve getirme çalışmalarını sürdürüyor.

İskoç teknik adam Graeme Souness, Fransız teknik adamlar Jacgues Santini ve Luis Fernandez ile 3 kez yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Karadeniz ekibinde gözler şimdi Arjantinli Hector Cuper ile Huub Steevens''e çevrildi. Türkiye''de Bursaspor ve Galatasaray takımlarını çalıştıran Gheorghe Hagi''nin de gündemdeki isimler arasında yer aldığı öğrenildi. Yönetimin Romen teknik adamı göreve getirmesinin sürpriz sayılmayacağı da belirtiliyor.

Özellikle Beşiktaş''ın gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlaması ve 5-6 oyuncuyu renklerine bağlamasına rağmen, Trabzon''un hoca konusunu henüz çözememesi taraftarları endişelendiriyor. Hoca konusu netlik kazanmamasına rağmen Bordo-Mavili yönetim, futbolcu transferindeki çalışmalarını sürdürüyor. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu''nun yürüttüğü iç transferde Trabzonspor''un birçok isimle temas kurduğu, 5 oyuncuyla her konuda anlaştığı belirtildi. Trabzonspor''un transfer listesinde G.Antepli Faruk, Malatyasporlu Bilal, bonservisi elinde olan Ömer Çatkıç, Bursasporlu Yavuz, A.Gücü''lü Umut bulunuyor.