BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Felçli kadını sevindiren hediye

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, felçli ve kimsesiz 85 yaşındaki Emine Aydın'a tekerli sandalye hediye etti.

Abone ol

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Akpınar Mahallesi'nde yaşayan felçli ve kimsesiz 85 yaşındaki Emine Aydın'a tekerli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalyeye binen Emine nine, yıllardır özlemini duyduğu kapısının önüne artık çıkabileceği için mutlu olduğunu söyledi.

Hayırsever Bolulular'ın katkıları ve Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığıyla yapılan yardımlar sürüyor. Bugüne kadar yaklaşık 15 bin Bolulu'ya yardım eden Hayır Çarşısı, son olarak 85 yaşındaki felçli Emine Aydın'a tekerlekli sandalye hediye etti. Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Akcan, Hayır Çarşısı'na verilen bilgi sonrası gerekli araştırmaları yaparak Emine Aydın'ın yıllardır kapısının önüne dahi çıkamadığını öğrendiklerini söyledi. Akcan, Emine Aydın'ın ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi temin ederek kendisine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Emine Aydın'a verilecek tekerlekli sandalyeyi bizzat Aydın'ın evine giderek kendisi veren Başkan Yılmaz, Hayır Çarşısı'nın gerçekleştirilen hayırları yapmasına vesile olan Bolu halkına teşekkür etti. Bolu halkına bir kere daha çağrıda bulunan Başkan Yılmaz, Bolulular'dan evlerinde kullanmadıkları giyecek ve eşyaları Hayır Çarşısı'na ulaştırmalarını ya da 0 (374) 215 37 13 nolu telefonu arayarak Hayır Çarşısı görevlilerine eşyaları aldırılmalarını istedi.

Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç'in de hazır bulunduğu ziyarette tekerlekli sandalyenin odaya girmesiyle çocuklar gibi sevinen Emine Nine ise Başkan Yılmaz'ın yardımıyla tekerlekli sandalyeye binerken, Başkan Yılmaz ve yardımda bulunanlara teşekkür etti.

İHA