BIST 10.202
DOLAR 32,21
EURO 34,64
ALTIN 2.390,44
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım oyunu kullandı Ali Koç ile barışacak mı?

Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım, 6 yıl aradan sonra ilk kez Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için Faruk Ilgaz Tesisleri'ne geldi. Yıldırım, Nihat Tokat'ın Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağı yönündeki ifadelerine tepki gösterdi.

Abone ol

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısına geldi.

Tekneyle alan gelen Yıldırım'ın yanında, eski yöneticileri de yer aldı. 

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen, kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ve YDK üyelerinin katıldığı toplantıya gelen Yıldırım, 6 yıl sonra ilk defa divan toplantısına katıldı.

Basının yoğun ilgisi eşliğinde oyunu kullanan Yıldırım, daha sonra başkan adaylarından Nihat Tokat ile ayak üstü kısa süreli bir konuşma gerçekleştirdi.

Eski başkan Yıldırım, Nihat Tokat'a, seçim sürecinde Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağı yönündeki ifadelerine tepki gösterdi.

Yıldırım, "Benim adıma orada burada barıştıracağım gibi konuşmayın." ifadesini kullandı.

3 aday var

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurula, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu başkan adayları; Şekip Mosturoğlu, Sevil Zeynep Becan, Nihat Tokat ve divan kurulu üyeleri katıldı.