BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  TRABZONSPOR

Trabzonspor'un yeni transferi Bartra Trabzon'a geldi! Taraftarlara mesaj: "Bize her yer Trabzon"

Trabzonspor stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-Mavili takım, Real Betis forması giyen ve anlaşmaya vardığı Marc Bartra'yı videoyla açıkladı. 31 yaşındaki stoper Marc Bartra, transfer görüşmesi için Trabzon'a geldi.

Abone ol

Türkiye'yi bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsil edecek olan Trabzonspor, Real Betis forması giyen Marc Bartra transferinde mutlu sona ulaştı.

Trabzonspor'un İspanyol ekibi Real Betis'ten prensipte anlaşmaya vardığı Marc Bartra akşam saatlerinde hava yolu ile Trabzon'a geldi. Özel uçakla kente gelen İspanyol stoperi havalimanında bordo-mavili taraftarlar sloganlar eşliğinde karşılarken, 31 yaşındaki oyuncu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bartra, "Trabzonspor gibi harika bir kulübe geldim inanılmaz motive olmuş durumdayım. Kulübe yardım etmeye hedeflerine ulaştıırmasına gerçekleştirmesine yardımcı olmaya geldim. Geldiğim ilk gün bu sevgiyi görmek beni çok mutlu etti bende onlara futbolum ile karşılık vermeyi umuyorum. Şampiyonlar liginde oynama fırsatı bulmuştum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı dört gözle bekliyor olacağım. Ligde de çok hedefleri olan bir kulübe geldim. Geçen sene bu hedeflerine gerçekleştirmiş olan kulübe geldim. Aynısını bu yıl da tekrarlamayı umuyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftarın sevgi gösterileri arasında kulüp aracına binen Bartra daha sonra havalimanında ayrıldı.

Transferi duyurdular! Bartra: "Bize her yer Trabzon"
Resmi Twitter hesabından Bartra'nın uçaktan bir video paylaşan Trabzonspor transferi resmen duyurmuş oldu. Yıldız stoper videoda, 'Merhaba Trabzonspor ailesi. Trabzon'a gelmek için yoldayım. Sizleri görmek için sabırsızlanıyorum. Bize her yer Trabzon.' ifadeleriyle taraftarlara 'Merhaba' dedi.

Geçen sezonki performansı
Kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden başarılı savunma oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 32 maçta 2.827 dakika sahada kalırken 2 gol kaydetti ve 6 kez de sarı kart gördü.

Bartra kariyerinde Borussia Dortmund ve Barcelona formalarını da giymişti.