BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 35,00
ALTIN 2.434,64
HABER /  MAGAZİN

Tarık Emir Tekin'in babası kimdir? Şevval Sam'ın eski eşi Metin Tekin ile evliliği

Sadakatsiz dizisinde boy gösteren Tarık Emir Tekin'in babası ünlü futbolcu Metin Tekin. Şevval Tekin'in eski eşi Metin Tekin ile evliliği 3 yıl sürmüştü.

Abone ol

Ünlü şarkıcı Leman Sam'ın kızı olan Şevval Sam, 11 Kasım 1973'te İstanbul'da doğdu. Şevval Sam'ın annesi gibi babası Selim Sam da müzisyen. Şevval Sam'ın kendisinden iki yaş büyük Şehnaz adlı bir ablası var. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümü mezunu olan Şevval Sam, 1993 yılında dönemin ünlü futbolcusu Metin Tekin ile evlendi.

Metin Tekin o zamanlar Beşiktaş'ta oynuyordu ve 'sarı fırtına' lakabıyla anılıyordu. Şevval Sam ile Metin Tekin'in çocukları Tarık Emir Metin 1997 yılında dünyaya geldi. Şevval Sam ile Metin Tekin'in evliliği uzun ömürlü olmadı. Çift 6 yıl sonra 1999 yılında boşandı. 

Şevval Sam önce annesinin izinden gidip şarkı söyledi, ardından dizi sektörüne yöneldi. Oğlu Tarık Emir Tekin de şimdi annesinin izinden gidiyor. İngiltere'de Oxford Üniversitesi'nde drama eğitimi alan Tarık Emir Tekin, Çıplak filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Tarık Emir Tekin'i gündeme taşıyıp bilinir kılan ise Sadakatsiz dizisi oldu. Şevval Sam'ın oğlu olduğunun ortaya çıkması da bir anda onun yıldızını parlattı. 

Tarık Emir Tekin'in sevgilisi
Geçtiğimiz günlerde annesi Şevval Sam'ı sette ziyaret eden Tarık Emir Metin, güzelliği ile dikkat çeken sevgilisi Sofia ile bir kez daha gündem oldu. Tarık Emir Metin, modellik yapan sevgilisi Sofia ile 6 yıldır birlikte. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin'in babası kimdir? Sevgilisi Sofia olay
Foto Galeri Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin'in babası kimdir? Sevgilisi Sofia olay Galeriye Gözat