BIST 9.788
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,81
HABER /  POLİTİKA

Tanju Özcan muhalefeti topa tuttu! Artık yeter! Kemal Kılıçdaroğlu bu mesajı beğendi

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, muhalefeti topa tuttu. Özcan, "Çadır Mahkemelerini kuran, APO mektubu okutan, 13 milyon sığınmacıyı göndermeyiz diyenlere oy vermeye mahkum ediyorsunuz insanları" dedi. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu, Tanju Özcan'ın mülteci paylaşımını beğendi.

Abone ol

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından CHP ve muhalefeti topa tuttu. “Artık yeter, ABD uşağı HDP’nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye, milyonlarca Türk Milliyetçi, Atatürkçü insanı üzüyorsunuz" diyen Tanju Özcan şöyle devam etti:

"Çadır Mahkemelerini kuran, APO mektubu okutan, Osla’da kirli pazarlıklar yapan,13 milyon sığınmacıyı göndermeyiz diyenlere oy vermeye mahkum ediyorsunuz insanları.

Apo cezaevinden tabutla çıkacak!

Özcan, “Net ve açık olalım PKK terör örgütüdür, APO cezaevinden tabutla çıkacak, sığınmacılar derhal gönderilecek demekten çekinmeyelim!” ifadelerini kullandı. CHP’li Tanju Özcan’ın bu çıkışı partisine ve muhalefetteki diğer partilere yönelik bir eleştiri olarak değerlendirildi.

Kılıçdaroğlu Özcan'ın paylaşımını beğendi

Tanju Özcan kinci paylaşımında ise “28 Mayıs sığınmacıları göndermeyeceğim diyenler ile göndereceğiz diyenlerin seçimi olacak…Kalsın diyenler RTE ye, gitsinler diyenler KK ya o verecek…Ben nasıl gönderdiysem BAY KEMAL de gönderecek!!” dedi.  Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sığınmacılar konusundaki paylaşımını beğendi.