BIST 8.753
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.240,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sultangazi'de sevgilisinden ayrılan genç kız uçurumdan aşağı atladı

SULTANGAZİ'de, 4 arkadaşı ile piknik yapan 15 yaşlarındaki Elif Ç. arkadaşlarının iddiasına göre uçurumdan atladı. Genç kızın 2 erkek arkadaşı olay yerinden kaçarken 2 kız arkadaşı da uzun süre gözyaşı döktü.

Abone ol

Olay akşam saatlerinde Cebeci Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Elif Ç. ve 4 arkadaşı piknik yapmak için ormanlık alana gitti. Burada bir süre eğlenen gençlerin iddiasına göre, Elif Ç. sevgilisinden ayrıldığı için uçurum kenarına giderek aşağı  atladı.

Elif Ç.'nin uçurumdan düştüğünü gören iki erkek arkadaşı olay yerinden kaçarken, Elif Ç.'nin iki kız arkadaşı ise olay yerinde kalarak saatlerce ağladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

"Ağabey yetişin kız kendini attı"
Bir görgü tanığı, "Biz aşağıda piknik yapıyorduk. Bir kız bağırarak geldi. Arkasından koşarak inenler oldu. Köpek sesi duyduk köpek saldırdı sandık, tecavüz olayı sandık müdahale edelim dedik. Sonra onlar birbirini tanıyor dedik. Bir on dakika sonra bir tanesi 'Ağabey yetişin kız kendini attı' dedi. Olayın hepsi bu. Keşke ilk başta gitseydik. Buradaki arkadaşlarına göre sevgilisiyle tartışmış." dedi. 

"Kafası güzeldi..."
Elif Ç.'nin arkadaşı, "Biz buraya oturmak için geldik. Ondan sonra Elif dedi ki, 'Ben onsuz yaşayamam' dedi. Kafası güzeldi sonra kendini aşağı attı. Biz sevgilisinden ayrıldığından haberdar değildik" ifadesini kullandı. Polis ekipleri iki genç kızı ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

Cesedi bulundu
Genç kızdan saatler sonra üzen haber geldi. Yaklaşık 4 saat süren çalışmalar sonucu genç kızın cesedi bulunduğu kayalık yerden çıkarıldı. Ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Pilot Kutay Bayraktar'ın Beyoğlu'nda acı ölümü! Sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı
Foto Galeri Pilot Kutay Bayraktar'ın Beyoğlu'nda acı ölümü! Sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı Galeriye Gözat