BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Son dakika Erzincan'da deprem oldu AFAD şiddetini açıkladı son depremler

Doğu Anadolu illerimizden Erzincan'da son dakika deprem meydana geldi. AFAD depremin şiddetini 4.3 olarak açıkladı. Deprem vatandaşlar arasında panik yaratttı. İşte AFAD ve Kandilii Rasathanesi son depremler listesi...

Abone ol

Geçmişteki büyük depremleri ile meşhur ilimiz Erzincan'dan korkutan haber geldi. Merkez üssü Erzincan Tercan olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 12.16 sıralarında gerçekleşen deprem panik yarattı.

Depremin ardından yazılı açıklama yapan Erzincan Valisi Mehmet Makas, Altınkaya köyündeki 10 evde çatlak meydana geldiğini, herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığını belirtti.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin bölgedeki çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Vali Makas şunları kaydetti: 

"28 Ekim 2020 tarihinde saat 12.16'da merkez üssü Tercan ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem kaynaklı bölgedeki sarsıntının ardından yapılan incelemelerde 10 evde çatlaklar olduğu tespit edilmiş, herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamıştır. Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Çevre ve Şehircilik, İl Özel İdare ekiplerinin bölgedeki kontrol çalışmaları devam etmektedir." 

AFAD son depremler listesi için tıklayın...

Kandilli Rasathanesi son depremler listesi için tıklayın...

Ayrıntılar geliyor...

BU FOTO GALERİYE BAKIN
E-Devlet'te abonelik fesih işlemi nasıl yapılır? İnternet, sim kartı, uydu, televizyon...
Foto Galeri E-Devlet'te abonelik fesih işlemi nasıl yapılır? İnternet, sim kartı, uydu, televizyon... Galeriye Gözat