BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,14
ALTIN 2.472,33
HABER /  GÜNCEL

Silivride toplu konut atağı

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Toplu Konut Projesi’ni kamuoyunun bilgisine sundu.

Abone ol

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Silivri Belediyesi ve belediyenin yan kuruluşu SİLKENT A.Ş. öncülüğünde yapımı gerçekleştirilecek Toplu Konut Projesi"ni kamuoyunun bilgisine sundu. Projenin ön kayıt başvuruları, Silivri Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından alınıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi"nin planlama çalışmalarında İstanbul"un yerleşim alanı olarak Silivri"nin gösterilmesi, ilçedeki sanayi tesislerinin artması, doğalgaz kullanımı ve yeni projeler ile hızla gelişen Silivri"de ihtiyacı ciddi bir şekilde hissedilen konut talebine, Silivri Belediyesi"nin Toplu Konut Projesi ile çözüm sağlanması amaçlanıyor.

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Silivri Belediyesi ve belediyenin yan kuruluşu SİLKENT A.Ş. öncülüğünde yapımı gerçekleştirilecek Toplu Konut Projesi"ni kamuoyunun bilgisine sundu. TEM Otoyolu Silivri bağlantı yolu yakınında, Yeni Mahalle Sadık Ahmet Caddesi ile Varnalı Caddesi arasında kalan 110 dönümlük alanda yapımı gerçekleştirilecek Toplu Konut Projesi"nin ön kayıtları, 30 Haziran 2006 tarihine kadar Silivri Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından alınacak.

Silivri Belediyesi Toplu Konut Projesi"nde yapılacak uygulama, ödeme ve inşaatların yapım süresi bilgileri, ön kayıtların alınmasından sonra yapılacak değerlendirme ile kamuoyuna sunulacak.