BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Dodeden yeni fırsatlar

Faaliyetlerine nisan ayında başlayan Dode, girişimciler için yepyeni bir kazanç fırsatı sunuyor.

Abone ol

Dode, Türkiye"nin herhangi bir yerinde herhangi bir konu üzerinde ticaret yapan tüm işletmelere en kısa yoldan ulaşılabilecek, Türkiye"nin ilk ve tek internet arama motorunu kuruyor. Bu amaçla Dode; doktorundan kasabına, çilingirinden avukatına kadar ürün ve hizmet ticaretiyle uğraşan tüm kişi, kurum ve işletmeleri Dode çatısı altında buluşturacak bayilikler veriyor.

Türkiye"nin herhangi bir yerinde eczacısından çiçekçisine, mimarından tesisatçısına, emlakçısından tekstilcisine her alanda ticaret yapanları aynı çatı altında buluşturmayı hedefleyen Dode, bu amaçla Türkiye"nin 81 ilinde bayilikler veriyor.

Türkiye genelinde toplam 100 bayilik verecek olan internet arama motoru Dode sayesinde; ihtiyaç sahibi, istediği tüm ürün ve hizmetler ile bu ürün ve hizmetleri sağlayan firmalara güncel erişim bilgileriyle kolayca ulaşabilecek. Dode bayileri aracılığıyla Dode çatısı altında buluşan firmalar ise ürün ve hizmetlerini tüm Türkiye"ye en güncel haliyle sunabilme olanağına sahip olacaklar.

Böylelikle, hem son kullanıcılar hem bayiler hem de Dode çatısı altında yer alacak firmalar için yepyeni bir kazanç kapısı daha açılmış olacak. Dode çatısı altındaki bayiler ise; direkt satış pazarlaması ile en uç noktaya kadar ulaşabilen birer eksper olacaklar. Dode bayilerinin temel işlevi; merkezin belirleyeceği strateji ve sağlayacağı destekle bayilik bölgeleri içinde bulunan tüm firmaları ve işletmeleri Dode çatısı altında buluşturmak olacak.

dode.com.tr"ın Türkiye"den herkesin aradığını gerçekten bulacağı bir arama motoru olacağını kaydeden Dode Genel Müdür Yardımcısı Fatma Nur Arıcı; “dode.com.tr, herhangi bir konuda ihtiyacını gidermek isteyenlerin, o ihtiyacı giderecek ürün ve hizmete, o ürünü - hizmeti üreten veya satan firmalara; web'ten en hızlı ve en kolay yolla ulaşmasını sağlayacak. Peki bu nasıl olacak? Tüm illerde kuracağımız Dode satış ve pazarlama ağı sayesinde tüm kurum ve kuruluşlar “Dode”lenecek” dedi.

Bugün internet üzerindeki bilgilerin pek çoğunun eski olduğunu vurgulayan Arıcı; “Herhangi bir ürünü ya da hizmeti satın almak için internete girdiğinizde, bir bilgi çöplüğü ile karşılaşabiliyorsunuz. Öyle ki; internette faal görünen ve iletişim bilgileri verilen pek çok firmayı ya da işletmeyi aradığınızda; gerçekte faaliyetlerine çoktan son vermiş olduğunu görüyorsunuz. Çünkü karşınıza çıkan bilgi, eski… İşte Dode olarak, bu bilgi kirliliğine son vermeyi hedefliyoruz. İhtiyaç sahipleri, dode.com.tr"ı kullandığında, ihtiyacını giderecek firmaya, işletmeye ve ürüne, en güncel bilgilerle ulaşabilecek” diye konuştu.

Dode bayilik sistemi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler, www.dodestek.com adresine başvurabiliyorlar