BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,85
ALTIN 2.415,43
HABER /  EKONOMİ

Tatlı krizine müdahale

Vazgeçilmez sütlü tatlı keyfi Danette, yaz aylarında da tatlı krizlerini tatlıya bağlıyor.

Abone ol

Karşı konulmaz çikolata lezzeti ile vazgeçilmez sütlü tatlı keyfi Danette, yaz aylarında da tatlı krizlerini tatlıya bağlıyor. “Buzz gibi” Danette lezzetleri yazın canı tatlı çekenlerin, en serinletici ve lezzetli çözümü oluyor.

Yepyeni Hindistan Cevizli Danette ve birbirinden lezzetli ürün ailesi, yepyeni bir yaz kampanyası ile tüketicilere ulaşıyor. Ünlü manken ve milli sörfçü Çağla Kubat"ın oynadığı yeni reklam filminde, tatlı krizine girenler Danette ile serinliyor.

Tatlı krizlerini tatlıya bağlayan sağlıklı tatlı Danette, yaz aylarının da en keyifli ve en serinletici tatlısı oluyor. Danette, yaz aylarında tüketicilere Buzz gibi lezzetler sunuyor. Çikolata, Fındık & Çikolata, Karamel Şekeri, Muzlu"dan sonra yepyeni Hindistan Cevizli Danette de, yazın da ailelerin tatlı krizlerini tatlıya bağlıyor. Üstelik Danette çok sağlıklı, çünkü %80"i taze süt ve kalorisi de çikolatanın dörtte biri.

Cankurtaran Çağla Kubat, tatlı krizine Danette ile müdahale ediyor!
Danette, yepyeni ürünü Hindistan Cevizli"yi ve Buzz gibi Danette serinliğini yeni bir reklam kampanyasıyla duyuruyor. Danette reklam filmininin yıldızı ise, ünlü manken ve milli sörfçü Çağla Kubat! Bir plajda geçen reklam filminde ünlü sörfçü cankurtaran rolünde oynuyor. Sıcak bir yaz gününde ailesiyle güneşlenen bir anne, tatlı krizine giriyor ve çantasında serinletici bir tatlı bulamayınca bayılıyor. Sahili gözleyen cankurtaran Çağla Kubat, olaya anında Danette ile müdahale ediyor. Buzz gibi Danette"yi yiyen kadın gülümseyerek gözlerini açıyor.

Çeşit çeşit Buzz gibi Danette"lerle tatlı krizini tatlıya bağla!
Danette"nin tüm ailenin tatlı ihtiyacını karşılayacak eşsiz lezzetleri bulunuyor. Danette ailesi; Çikolata, Fındık & Çikolata, Karamel Şekeri, Hindistan Cevizi ve Muzlu"dan oluşuyor. Aynı kapta iki farklı lezzet sunan Danette Çifte Lezzet"in Çikolata & Süt, Çikolata & Çilek ve Çikolata & Muz çeşitleriyle tüm çocuklar iki renkli dayanılmaz lezzetin keyfine ve eğlencesine varıyor.