BIST 9.121
DOLAR 32,36
EURO 34,94
ALTIN 2.325,18

Selin Ciğerci Kimdir?

Erkek olarak dünyaya gelen fakat daha sonra cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Selin Ciğerci'nin özel hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki Selin Ciğerci kimdir aslen nereli kaç yaşında? Selin Ciğerci özel hayatı ve biyografisi internethaber'de. Selin Ciğerci cinsiyet değiştirme ameliyatı yapmadan önceki ismi Okan'dı. Babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olan Selin Ciğerci instagram fenomenleri arasında yer alıyor. Yüzünde hiç estetik olmadığını söyleyen Ciğerci...

Erkek olarak dünyaya gelen fakat daha sonra cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Selin Ciğerci'nin özel hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki Selin Ciğerci kimdir aslen nereli kaç yaşında? Selin Ciğerci özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Selin Ciğerci cinsiyet değiştirme ameliyatı yapmadan önceki ismi Okan'dı. Babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olan Selin Ciğerci instagram fenomenleri arasında yer alıyor. Yüzünde hiç estetik olmadığını söyleyen Ciğerci, "Yaptırdığım tek estetik göğüslerime silikon taktırmak ve cinsiyet değiştirme ameliyatı. Ben artık pembe kimlikli bir kadınım" ifadelerini kullandı. Ailesi tarafından desteklenen ve eşcinsel olduğu ilk zamanlardan beri bilinen Ciğerci, cinsiyet değiştirme ameliyatını şöyle anlatıyor: Evet ama erkek kardeşim ve babam ameliyat olmamı istemedi. O yüzden evden ayrıldım. 3 yıl annem dışında kimseyle görüşmedim. Sonra onlar da dayanamadı. Bana hiçbir maddi yardım yapmayarak süründürmeye vazgeçirmeye çalıştılar. EVLENMEK İSTİYOR: Selin Ciğerci geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda evlenmek istediğini dile getirmişti. Ciğerci, "Çocuğum olmayacak biliyorum ama evlenmek istiyorum. Sosyal medyaya da veda edip evimin kadını olarak yaşamak istiyorum. 25 yaşına kadar çok çapkındım. Ama sonra duruldum" ifadelerini kullandı. HARİKA AVCI'YA BENZETİLİYOR Harika Avcı'nın gençliğine benzetilen Selin Ciğerci, "Beni Harika Avcı'nın gençliğine benzetiyorlar. Tanışmadım. Sadece sosyal medyada mesajlaştık. Resimlerimi görünce, 'Çok güzelsin' dedi. Onun yüzünden saçlarımı sarıya boyattım" dedi.