BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89
HABER /  GÜNCEL

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu kendisini savundu! Hiçbir akrabamı işe almadım

Kuzenini sekreter olarak atadığı iddia edilen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

31 Mart 2019'da düzenlenen yerel seçim sonrası göreve gelen CHP'li belediye başkanlarının atamaları, kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

Yakınlarını işe aldığı iddia edilen isimler bir bir ortaya çıkarken akrabasını belediyeye aldığı iddia edilen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "hiçbir akrabam ve yakınım da işe başlatılmamıştır" dedi.

Hiçbir akrabam ve yakınım işe başlatılmadı

Kuzenini sekreter olarak atadığı iddia edilen Sengel, "Göreve başladığım 11.04.2019 tarihi itibariyle AK Parti'den belediyeyi borca batık olarak teslim aldığımdan bu yana yeni çalışan Selçuk Belediyesi'ne tarafımdan alınmadığı gibi hiçbir akrabam ve yakınım da işe başlatılmamıştır" dedi.

Sekreter olarak görevine devam etmektedir

Sengel, "Oya Onbaşıoğlu Ceritoğlu, 2004 yılında işe büro personeli olarak başlamıştır. 15-16 yıldan beri insan kaynaklarında, son olarak da İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nde görevde bulunmuş bir belediye işçisidir. Sekreter olarak görevine devam etmektedir" ifadesini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Akraba işe alıp kendilerini başkan yaptılar! Manisa, Bursa, Trabzon da var!
Foto Galeri Akraba işe alıp kendilerini başkan yaptılar! Manisa, Bursa, Trabzon da var! Galeriye Gözat
chp