BIST 9.059
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  GÜNCEL

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir Ece Erken'in yeni sevgilisi evli

Ece Erken'in avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşkı ortaya çıktı ortalık fena karıştı. Ece Erken'in yeni sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu merak konusu oldu. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu kimdir?

Abone ol

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir sorusu bugün magazin basının gündemine oturdu. Ece Erken'in aşkını ilan ettiği Şafak Mahmutyazıcıoğlu Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve 39 yaşında. Aslen Rizeli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu 15 yıldır evli ve 2 çocuk babası. Ece Erken'in yeni sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile son bir yıldır birlikte olduğu açıkladı. Yani Şafak Mahmutyazıcıoğlu Benan Mahmutyazıcıoğlu ile evliyken Ece Erken ile aşk yaşamaya başlamış. 

Benan Mahmutyazıcıoğlu, eşiyle Ece Erken'in ilişkisini 3 ay önce duymuş.

Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ'ın söylediği bir iddiaya göre de ilişkiyi duyan Benan Hanım, hemen boşanma davası açmış.

Bunun üzerine evden ayrılarak teknesine yerleşen Şafak Bey, 13 Şubat’ta UYAP bilişim sistemi üzerinden online olarak boşanma davası açıp evliliğine nokta koymak için ilk adımı atmış.

Ünlü sunucu Ece Erken, hakkında çıkan aşk haberlerinden sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olduğunu itiraf etti. Peki, Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürütmektedir.

Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. 15 yıllık evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babası.