BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Rıdvan Dilmen'den Lens yorumu: Senin gamsızlığına kızıyorlar

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği maçı değerlendirirken Lens için ''Beşiktaş'lılar senin gamsızlığına kızıyor. Fenerbahçe performansı çok kötü değildi Lens'in.'' şeklşinde yorumda bulundu.

Abone ol

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Beşiktaş'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği maçı yorumladı.

Kasımpaşalı futbolcuya gösterilen kırmızı kartın yanlış olduğunun altını çizen Dilmen, ''Kim ne derse desin, hangi hakem ne derse desin, Kasımpaşa'nın pozisyonu kırmızı kart değil. Bariz gol şansı falan yok. Atiba değil de Usain Bolt olsa, o topa yetişemez. Arda Kardeşler dağıldı. Kasımpaşa'nın kırmızı kartı haksız karar. Benim futbol anlayışıma göre ise Vida'ya yapılan hareket faul. Hakem dönüp VAR'a bakmadı. Temiz dedi herhalde. Diğer pozisyonda ise Koita ikinci sarıdan atılmalıydı. 11'e 11 olsa atılırdı." ifadelerini kullandı.

''Lens gamsız''
Umut ve Lens'i yorumlayan Dilmen, ''Umut Nayir'in hem Galatasaray'a attığı gol hem bugün attığı gole bakarsak kendi kalelerine atacak durumdalar. Ama doğru yere gitmiş hep. Nereye gideceğini iyi biliyor. Lens elinden gelenin en iyisini yapacak potansiyeli var. Beşiktaş'lılar senin gamsızlığına kızıyor. Fenerbahçe performansı çok kötü değildi Lens'in. Kalitesinden değil de Umut karakterini arıyor. Bu götürdüğü topla iyilik mi yaptı kötülük mü yaptı bilmiyorum. Yine oynayacak diye korkuyorlar.'' dedi.

''Vedat, Muslera, Atiba dışında oyuncular da var''
''N'koudou, Diaby gibi oyuncular yatırım yapılmış ama hala çaylak'' diyen Dİlmen, ''Vedat Muriç olmazsa Fenerbahçe'nin işi çok zor, Muslera olmazsa Galatasaray'ın işi çok zor. Atiba olmazsa Beşiktaş'ın işi çok zor. Diğer oyuncular da var onlara da bakın. Teknik adamların taktik bilgisi oyuncuların oyununu arttırır. N'koudou, Diaby gibi oyuncular yatırım yapılmış ama hala çaylak.''

Umut Nayir'a Semih benzetmesi
Umut Nayir için Semih Şentürk benzetmesi yapan Dilmen, ''Fenerbahçe'de Semih Şentürk vardı, Beşiktaş'ta da Umut Nayir öyle oldu. Yedekten girdi, profesyonellik anlayışının iyi olduğunu gösterdi. İki golde de ofsayttan kurtulabildiğini gösterdi. Doğru golcü, doğru santrfor." dedi.