BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.494,06
HABER /  GÜNCEL

Pervin Ersoy korumasına çantasını taşıttı! Mehmet Nuri Ersoy'un eşine tepki yağdı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy paylaştığı fotoğrafla tepki çekti. Kahramanmaraş ziyaretinde kadın korumasına şemsiye ve çantasını taşıtan Pervin Ersoy, bu görselleri de hesabından paylaştı. Korumasını 'hizmetçi' gibi kullandığı eleştirileri gelince Pervin Ersoy fotoğrafları sildi.

Abone ol

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, 2019 yılında hizmetçisine elini öptürüp 100 dolar verdiği fotoğrafı Instagram hesabında paylaşmıştı ve ardından da büyük tepki çekmişti. Bu olay hafızalarda tazeliğini korurken Pervin Ersoy tepki çeken bir olaya daha imza attı.

Sosyal medya hesabından Maraş gezisini paylaştı. Gezide Pervin Ersoy'un çantasını kadın korumasına taşıttığı ve ona şemsiye tutturduğu fark edilince fotoğraflara tepki yağdı. 

Pervin Ersoy tepkiler üzerine paylaşımlarının hepsini sildi. Sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine de 'fareler' diyerek tepki gösterdi. Pervin Ersoy kendisini eleştirenlere "Ayy bitmiyorsunuz ben tek siz her fare deliğinden çıkıyorsunuz, haydi öğlen molası bitti dağılın. İşiniz gücünüz yok sanırım hep klavye başında tüm gün millete laf yetiştirin" yanıtını verdi. 

Hizmetçiye 100 dolar

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, 2019 yılında hizmetçisine elini öptürüp 100 dolar verdiği fotoğrafı Instagram hesabında paylaşmıştı ve ardından da büyük tepki çekmişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
24 Şubat gram altın 900 lirayı aştı!  İslam Memiş daha yükselecek deyip yeni rakamı açıkladı 'sakın almayın'
Foto Galeri 24 Şubat gram altın 900 lirayı aştı! İslam Memiş daha yükselecek deyip yeni rakamı açıkladı 'sakın almayın' Galeriye Gözat