BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,10
ALTIN 2.310,71
HABER /  GÜNCEL

Nesrin Baytok kimdir? Deniz Baykal'ı yakan görüntüleri

79 yaşında olan Deniz Baykal CHP koltuğundan Nesrin Baytok olayı yüzünden uzaklaşmıştı. Peki Nesrin Baytok olayı ne eşi kimdir? Deniz Baykal'ı yakan seks görüntüleri sonrasında neler yaşanmıştı?

Abone ol

Deniz Baykal'a ait olduğu iddia edilen seks görüntüleri 6 Mayıs 2010 tarihinde internete düşmüştü. İddiaya göre görüntülerdeki kadın evli olan Nesrin Baytok 'du. Deniz Baykal o görüntüler sebebiyle istifa ederken Nesrin Baytok da dava açmıştı.

Peki kimdir Nesrin Baytok ve o görüntüler sonrasında neler yaşamış neler söylemişti?  79 yaşındaki Deniz Baykal ile 57 yaşındaki Nesrin Baytok CHP'den tanışıyorlar. Nesrin Baytok o dönem Deniz Baykal'ın özel kalem müdürüydü. Baykal'ın sonrasında milletvekili yaptığı Nesrin Baytok , Can Baytok ile evliydi.

Nesrin Baytok kimdir : Orta Doğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nü 1984 yılında bitiren Nesrin Baytok, 1989 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti'de Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi 'nden Deniz Baykal'ın Özel Kalem Müdürü olan Nesrin Baytok'un eşi Can Baytok hakkında 2005 yılında CHP'li belediyelerden haksız ihale aldığı iddiası ortaya atılmıştı. İddiayı gündeme getiren de Mustafa Sarıgül'dü.

Nesrin Baytok Deniz Baykal görüntülerine ne demişti: Deniz Baykal skandal görüntüler sonrasında istifa ederken Nesrin Baytok kasetteki kadının kendisi olduğu yönündeki iddiaları yalanlamıştı. Nesrin Baytok en büyük sınavı eşi Can Baytok'un verdiğini söylemişti.

Deniz Baykal'ın çocukları kızı Aslı Ataman FETÖ'cü diye...

Ataç Baykal ne iş yapıyor Deniz Baykal'ın profesör oğlu kimdir?