BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan, Baykal için dünyaca ünlü profesörü Ankara'ya getirtti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal'ın sağlık durumunun iyi olmadığını ve 3. defa ameliyata alındığını öğrendikten sonra dünyaca ünlü beyin cerrahı Prof. Dr. Uğur Türe'yi Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Türkiye'ye getirtti.

Abone ol

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Deniz Baykal'ın sabahki ameliyatın sonucu yara kenarında oluşan kan birikintisi doktorlar tarafından temizlendi. İşlem, enfeksiyon riskine karşı ameliyathanede yapıldı. Temizleme işleminin ardından Baykal'ın tomografisi çekildi. Tomografi sonuçlarının doktorlar tarafından değerlendirmeye alındığı öğrenildi.

ERDOĞAN, DÜNYACA ÜNLÜ PROFESÖRÜ ANKARA'YA GETİRTTİ

Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi almak için hastaneyi arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Baykal'ın durumunun kötü olduğunu öğrenmesi üzerine devreye girdiği ve dünyaca ünlü beyin cerrahı Prof. Dr. Uğur Türe'yi Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Türkiye'ye getirttiği öğrenildi. Türe'nin Deniz Baykal'ı görmesi üzerine, beyin ölümün gerçekleşmediğini açıkladığı belirtildi.

HASTANEDE ZİYARET ETMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Erdoğan, Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret 20 dakika sürmüştü.

Deniz Baykal'ın son durumu ne? Durumu kötü şok iddia salladı

UĞUR TÜRE KİMDİR?

1963 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde doğdu. 1980 yılında Ankara, Bahçelievler Deneme Lisesini bitirdi. 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra Kızılören sağlık ocağı İncesu Kayseri'de pratisyen doktor olarak görev yaptı. 

1987-1992 yılları arasında Şişli Etfal Hastanesi Nöroşirürji Kliniğinde araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1990- 1993 yılları arasında University of Zurich, İsviçre'de ve 1995- 1997 yılları arasında University of Arkansas for Medical Scienses, Little Rock, Arkansas, USA 'da "Research Fellowship "olarak çalıştı.

1997 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim dalında Yardımcı doçent olarak göreve başladı ve aynı fakültede 1999 yılında Beyin ve Sinir cerrahisi doçenti oldu. 2003 yılından beri Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında görevine devam etmektedir.

Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN