BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.436,14
HABER /  MEDYA

Meryem 12.bölüm fragmanı bütün sırlar ifşa oluyor

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Meryem 12.bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Yayınlanan son bölümüyle nefeslerin tutulduğu Meryem'de yeni bölümde neler olacak? Meryem 12.bölüm fragmanı tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Herkes merakla Meryem'in babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceğini merak ediyor. Gelin hep birlikte Meryem 12. yeni bölümde neler olacak bakalım.

Savaş, Meryem’e babasının ölümünde Yurdal’ın parmağı olduğunu söylerse onu kaybedeceğinin farkındadır ama öğrendiği ismi ona söyleyeceğine söz vermiştir. Savaş neden Meryem’i kaybetmekten bu kadar korktuğunu kendisine itiraf edememektedir. Oktay, Yurdal Sargun’u karşısına almayı göze almış, Meryem ve Savaş’ı birbirlerinden uzak tutmak için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Nurten ise Gülümser’in gerçek kimliğini öğrenmiş, Oktay’a söylemeye çalışmaktadır. Beliz, Berk’in neyin peşinde olduğunu öğrenmek üzeredir. Öğrenecekleri herkesi hayatını değiştirecektir.

Güçlü, Savaş ile Meryem arasında neler olduğunu sorgulamaya başlar. Savaş, duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar ve Güçlü ile karşı karşıya gelirler. Savaş'ın aşık halini daha önceden bilen Güçlü, Meryem'e bakışlarından şüphelenir. Meryem'e karşı hislerinin olduğunu düşünür ve Savaş'ın karşısına dikilir. Savaş ise Meryem'e karşı duygusal bir his beslemediğini savunsa da Meryem ile bir araya gelmesi, sakklı duyguları açığa çıkaracaktır.

Meryem ile Savaş, birbirlerine olan duygularını dile getirecekler mi? Güçlü, Savaş ile Meryem'in bir araya gelmesine mani olacak mı?