BIST 9.503
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.495,28
HABER /  GÜNCEL

Deniz Baykal öldü mü? Durumu kötü şok iddia salladı

Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika haberler hastaneden geldi. Baykal'ın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı. Deniz Baykal öldü iddiası ise dün gecenin olayı oldu. İddiayı ortaya atan da tanınmış bir isimdi.

Abone ol

Beynine giden damardaki tıkanıklık sonrasında hastaneye kaldırılan Deniz Baykal'dan endişe veren haberler geliyor. Hastaneden bu sabah yapılan açıklamada durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Baykal'ın beynindeki kanamanın devam ettiği söyleniyor. Baykal hakkında dün gece beyin ölümü gerçekleşti iddiası ortaya atıldı ve olay oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Tüm dualarımız Deniz Baykal için diye" konuştu.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, üçüncü kez ameliyata alınan Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili son bilgileri verdi. Gelişen tabloda bazı olumsuzlukların bulunduğunu ve yoğun bakımda tedavisi süren Baykal'ın zaman zaman uyandırılmaya çalışıldığını söyleyen İbiş, ünlü siyasetçinin bilincinin kapalı olduğunu söyledi.

Deniz Baykal'ın son durumu felç mi indi? Kafasında 12 santimlik açık var. Umut veren haber

 BEYİN KANAMASI ÜST SEVİYEDE
Beyindeki kanama ve ödemin en üst seviyede olduğunu belirten İbiş, Baykal'ın hayati tehlikesinin bulunduğunu kaydetti. İbiş "Olayın ilk başladığı anda hayati tehlikesi var zaten, çünkü hep dedik ki ciddi bir durum bu. Ağır bir beyin hasarı ve o hayati tehlike her an var. Yine de var elbette ki ama bu hastaneye geldiği anda da vardı.' dedi.

FELÇ DURUMU VAR MI?
Bir gazetecinin felç ya da daha kötü bir durumun yaşanıp yaşanmayacağına yönelik öngörüsünü sorması üzerine İbiş, "Elbette zaman gösterecek, o süreç içerisinde ne gibi gelişme olacak, akciğerindeki enfeksiyon ne derece beynin yeterli oksijenlenmesine izin verecek. Şimdiden ne söylersek aslında tahminden öteye gitmez ama o tahminler de değişik, farklı yorumlara yol açabilir. O yüzden de süreci hep beraber takip edeceğiz, süreç içerisinde göreceğiz." karşılığını verdi.

DENİZ BAYKAL ÖLDÜ İDDİASINI KİM ÇIKARDI?
Deniz Baykal öldü iddiası ise Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın twitle gündem oldu. Yılman, Deniz Baykal'ın sağlık durumunun kötüye gittiğini beyin ölümünün gerçekleştiğini iddia etti. Sosyal medyada Baykal öldü haberi kısa sürede yayılınca hastaneden açıklama geldi. Açıklamada Sevilay Yılman'ın iddiası yalanlandı ve "Baykal'ın beyin ölümünün gerçekleştiği iddialarının doğruyu yansıtmadığıı, tedavisinin sürdüğü" belirtildi.

Deniz Baykal'ın Antalya'dan gelen eşi Olcay Baykal hastanede bekliyor. Olcay Baykal da dahil olmak üzere kimse yoğun bakıma alınmıyor ve Baykal ile görüştürülmüyor. 

"BÜTÜN DUALARIMIZ BAYKAL İÇİN"
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, akşam saatlerine hastaneye gelerek, Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin Ankara Üniversitesi Rektörü İbiş’ten bilgi aldı. Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 40 dakika kaldığı hastaneden çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Hekim arkadaşlar ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Bütün dualarımız Deniz Bey ile beraber” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da hastaneye gelerek, Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Genel Kurul’daki OHAL görüşmelerinin ardından CHP’li yaklaşık 50 milletvekili de hastaneye geldi. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, nöbetleşe olarak hastaneye gelmeye devam edeceklerini söyledi.

Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN