BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,72
ALTIN 2.435,98
HABER /  MEDYA

İsmail Küçükkaya'ya çağrı “gördüm” dediğin o listeyi açıklamazsan...

Sabah yazarı Melih Altınok, bugünkü yazısında Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinde ByLock çıktığını iddia eden İsmail Küçükkaya'ya böyle çağrıda bulundu.

Abone ol

FOX TV'de Çalar Saat programını yapan İsmail Küçükkaya'nın "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşinde Bylock çıktı. Bakan hemen boşanma davası açtı" iddiası ortalığı karıştırdı.

Hükümetten ve Kaya cephesinden iddia yalanlanırken, Küçükkaya hakkında soruşturma açıldı. Ancak Küçükkaya iddiasının arkasında durdu.

Sabah yazarı Melih Altınok, "İsmail “gördüm” dediğin o listeyi açıklamazsan..." başlıklı köşesinde tartışmalara son vermesi için Küçükkaya'yı belgeyi açıklamaya çağırdı.

SANA KİM NEREDE GÖSTERDİ?
(...)İsmail Küçükkaya'yı Ankara gazeteciliği günlerimden tanırım. Bir dönemde ATV'de Kahvaltı Haberleri'ni yaparken rakibimdi. Şimdi kendisine hepinizin huzurunda samimi şekilde soruyorum:
"MİT'in ByLock listesini gördüm, bakan hakkındaki iddialarımın kaynağı da o" diyorsan konuşmak zorundasın İsmail. Var olduğunu iddia ettiğin gizli belgeyi sana kim, nerede gösterdi?
Eğer bu bilgileri açıklamazsan, haklarında suçlamada bulunduğun insanlar ve seyircilerin sana "yalancı" der sen de gıkını bile çıkartamazsın.
Daha da kötüsü İsmail, delillerini ortaya koyamazsan, tıpkı FETÖ'cüler gibi ByLock'u sulandırmaya çalıştığın hafızalara kazınacak.
Evet, dinliyoruz.
Var mı bir cevabın?

İsmail Küçükkaya ve Fidel Okan ifadeye çağrıldı!