BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ah Kalbim Hint dizisi konusu ne oyuncuları Kanal 7 ekranında

Kanal 7'nin Hint kuşağında yer alan Ah Kalbim dizisi başladı. Pazartesi günü Kanal 7'de yayın hayatına başlayan Ah Kalbim konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ah Kalbim Hint dizisiyle ilgili detaylar internethaber'de.

Abone ol

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Ah Kalbim, başladığı günden itibaren ilgi odağı oldu. Hafta içi yayınlanan Ah Kalbim dizisiyle ilgili haberler haberimizde.

Hindistan’da reyting rekorları kıran Ah Kalbim dizisi bugün Kanal 7’de başladı. Sevilen Hint dizilerinin Türkiye’deki adresi Kanal 7'de Türkçe dublajlı olarak yayınlanan Ah Kalbim'in oyuncuları merak ediliyor. 

AH KALBİM KONUSU NE?

Zıt karakterleri ile dikkat çeken iki kız kardeşten en büyüğü Pragya’dır… Pragya kardeşinin aksine çok sorumluluk sahibidir. Annesinin onları ne kadar zor şartlar altında büyüttüğünün farkındadır. Annesi ve kardeşine baktığı için evlilik fikrine karşıdır. Bülbül’ün ise aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmektir. Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhi’nin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Pragya ise Abhi’nin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmaz ve kardeşine zarar vermesinden korkar. Ancak bu ikilinin yaşadıkları küçük tartışmalar, Abhi ve Pragya arasında yaşanacak büyük aşkın işareti olduğunun kimse farkında değildir. Kendisini kızlarına adayan Sarla’nın ise en büyük arzusu iki kızının mutlu bir evlilik yapmasıdır. Ancak Pragya bu konuda pek şanslı değildir. Bülbül güzelliği ile tüm herkesi etkilerken, Pragya onun gölgesinde kalır.

AH KALBİM OYUNCULARI KİM?

Ah Kalbim dizisinde Hindistan'ın ünlü oyuncuları yer alıyor. Ah Kalbim'de yer alan oyuncuların isimleri şöyle: Sriti Jha, Mrunal Thakur, Shabbir Ahluwalia, Supriya Shukla, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja