BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir dönem yakın korumasıydı! Kendi aracının altında kalarak hayatını kaybetti

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Merhum Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir dönem yakın korumalığını yapan ve 23 Mayıs'ta görülecek olan davada tanık olarak dinlenecekler arasında yer alan polis memuru Erol Yıldız (49), kendi arabasının altında kalarak hayatını kaybetti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yıldız'ın ölümüne ilişkin soruşturma başlattı.

Abone ol

ANKARA'nın Keçiören ilçesi Ayvalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda merhum Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir dönem yakın korumalığını yapan ve son olarak da Türkiye Büyük Millet Meclisi Koruma Daire Başkanlığında görevini sürdüren polis memuru Erol Yıldız (49), 06 KHA 35 plakalı otomobilinin altında kalarak hayatını kaybetti.

İddialara göre sabah otomobilini çalıştıramayan Yıldız, otomobilini iterek hareket ettirdiği esnada otomobilin geriye doğru üzerine gelmesiyle kendi aracının altında kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Yıldız'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken olay ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Yıldız'ın isminin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili olarak 23 Mayıs'ta görülecek olan davada tanık olarak dinlenecekler arasında yer aldığı da öğrenilirken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin soruşturma başlattı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Yüksek emekli maaşı almanın formülleri! İşte EYT'linin merak ettiği hesap
Foto Galeri Yüksek emekli maaşı almanın formülleri! İşte EYT'linin merak ettiği hesap Galeriye Gözat