BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Muazzez Ersoya şok suçlama

İsmet Özhan, şarkıcının kimseye göstermek istemediği bir yüzü olduğunu iddia etti.

Abone ol

İSMET ÖZHAN’DAN ESKİ EŞİ MUAZZEZ ERSOY’A ŞOK SUÇLAMA


Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy’la eski manken İsmet Özhan’ın sürpriz evlilikleri, beklenmedik bir boşanmayla sonuçlanmıştı. Bir dönem Ersoy’la aynı çatı altında yaşayan Özhan, şarkıcının kimseye göstermek istemediği bir yüzü olduğunu iddia etti.


Şarkıcı Muazzez Ersoy ile İsmet Özhan yıllar önce sürpriz bir nikahla evlenip kısa süre sonra da aynı hızla boşanmışlardı. Özhan’ın evliliği kısa sürmüştü ancak yaralarını sarması pek öyle kolay olmadı. Bir süre kozlarını kameralar önünde paylaştılar. Ardından herkes kendi yoluna gitti. Ancak Özhan, evliliği sırasında yaşadıklarını unutamadı. ‘Şimdiki aklım olsaydı 26 yıl önce bu piyasaya adım atmazdım’ diyen Özhan, sanat camiasına girdiği güne lanet ediyor. Özhan, ‘Şimdiye kadar bu konuyla ilgili konuşmamıştım ama ben de iğrenç bir ilişki yaşadım. Sanat camiası inanılmaz bir şekilde değişti ve dejenere oldu. Herkes reklamımı nasıl yaparımın derdine düştü. Bunu özellikle de şarkıcılar yapıyor. Bizim piyasadaki insanların kavgaları da sahte, yüzünden düşürmedikleri gülücükleri de. Buna en güzel örnek Muazzez Ersoy’dur. Evliliğimiz sırasında ağzından küfürü hiç düşürmedi. Sinirlendiği zaman herkese ağıza alınmayacak küfürler ediyordu. Küfür ettiği isimler arasında Hülya Avşar, Bülent Ersoy ve İzzet Yıldızhan gibi isimler de vardı. Şimdi ise dolmanın içindeki kıyma gibi sarmaş dolaşlar. Başlarına kötü bir olay geldiğinde ise hemen medyayı suçlayıp kendilerini aklamaya çalışıyorlar’ iddiasında bulundu.


SANAL AŞKLAR SÖZLEŞMEYE GİRDİ


‘Bana gelen son iki film teklifinde öyle maddeler var ki akıl alır gibi değil. Yapımcılar sözleşmeye filmin başrolünde oynayan kadın ve erkek oyuncu için ‘Gerektiğinde sanal aşk ilişkisi yaşayabilirler’ diye madde koymuşlar. Buna en son örnek ise ‘Sev Kardeşim’ dizisinde başrol oynayan Hande Ataizi ve Davut Güloğlu’dur. Bu maddeleri okuyunca deyim yerindeyse şok geçirdim. Artık bu işler ayağa düştü.’


KIR DÜĞÜNÜ SPONSORLU OLACAK


Dört yıldır aşk yaşadığı Dilek Kalafatoğlu’yla yaz aylarında evlenmeye hazırlanan İsmet Özhan, düğünü sponsorlu yapacağını söyledi. Özhan, ‘Düğünümüz örf ve adetlerimize uygun olacak, kır düğünüyle evleneceğiz. Belirli yaştan sonra insan hayat arkadaşı arıyor. Onu da buldum’ dedi.


MUSTAFA YILDIZ