BIST 10.170
DOLAR 32,36
EURO 34,68
ALTIN 2.388,70
HABER /  MEDYA

Melik Yiğiitel 'kayıtlara geçsin' dedi altılı masanın adayını canlı yayında duyurdu

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime gitmeye hazırlanırken altılı masanın olası adayıyla ilgili açıklama gazeteci Melik Yiğitel'den geldi. Yiğitel, CNN Türk canlı yayınında "Kemal Bey çatı aday. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Abone ol

Ankara kulisleri şimdiden 26 Ocak'ta bir kez daha bir araya gelecek olan 6'lı masanın toplantısına kilitlenirken, kritik zirve sonrası her an adayın açıklanabileceği belirtiliyor.

Muhalefet kanadında adayın Şubat ortasında da açıklanabileceği iddiaları yer alırken, sürecin daha da geç bir tarihe sarkmayacağını ise kesin gözüyle bakılıyor.

Akşener dışında Kılıçdaroğlu'nun adaylığına net bir itirazın olmadığı altılı masayla ilgili önemli bir açıklama gazeteci Melik Yiğitel'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

"Kayıtlara geçsin diye söylüyorum"

CNN Türk'teki canlı yayında 6'lı masanın 'çatı adayı' ile ilgili net ifadeler kullanan Yiğitel, "Kayıtlara geçsin diye söylüyorum. 19 Ocak günü açıklıyorum. 114 gün kala söylüyorum. Bu kadar gürültü, bu kadar patırtıya bu kadar gereksiz tartışmaya, bu kadar enerji kaybına gerek yok. Kemal Bey çatı aday. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Gelin ile kayınvalide kuyumcuda kabusu yaşadı 'araba alacaktık' dedi şoku atlatamadılar
Foto Galeri Gelin ile kayınvalide kuyumcuda kabusu yaşadı 'araba alacaktık' dedi şoku atlatamadılar Galeriye Gözat