BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Mansur Yavaş’tan ceza alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek mesajı

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada para cezası verile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'a paylaştığı mesajla destek verdi.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eski Ordu Valisi Seddar Yavuz’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 7 bin 80 TL adli para cezasına çarptırılması kararıyla ilgili, "Tanıklarımız dinlenmedi, sunduğumuz bilirkişi raporları dikkate alınmadı, hukuk ilkeleri ve içtihatlar hiçe sayıldı. Bağımsız yargının nasıl büyük bir ihtiyaç olduğu gerçeğini sanık olarak görüp yaşamak sırası bugün bendeydi. Hepsi geçer, adalet ve hukuk er geç üstün gelir." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan destek geldi.

"Her şey çok güzel olacak"

Sosyal medya hesabından İmamoğlu’nun paylaşımını alıntılayan Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı: Başkanım, bir hukukçu olarak, adalete olan inanç ve bağlılığımla er ya da geç eşit işleyen bir hukuk sisteminin üstün geleceğine inanıyorum. Adalet terazisinin eşit tartacağı yarınlara, bu inancı yüreğinde taşıyanlarla beraber ulaşacağız. Her şey çok güzel olacak.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Yüzlerce tank harekete geçti! Dünyayı tedirgin eden görüntüler
Foto Galeri Yüzlerce tank harekete geçti! Dünyayı tedirgin eden görüntüler Galeriye Gözat