BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,76
ALTIN 2.495,55
HABER /  GÜNCEL

MAK Danışmanlık anket şirketinden AK Parti'ye oy uyarısı: Sıtma devri değil!

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, yaşanan ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek artık son anda yapılan düzenlemelerin oy olarak dönmeyeceğini söyledi.

Abone ol

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, son dönemde anketlerde oy kaybı yaşayan AK Parti'nin durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

"Seçime çeyrek kala yapacağınız düzenlemeler milletin bir kısmının sıkıntılarını çözse de oy olarak dönmez" uyarısında bulunan Mehmet Ali Kulat, "Demedi demeyin Eğer niyetiniz "ölümü gösterip sıtmaya razı etmek ise..." Bilesiniz ki devir SITMA devri değil. Sitma ne ki; bu millet koskoca CORONA ya kafa tutuyor... Seçime çeyrek kala yapacağınız düzenlemeler milletin bir kısmının sıkıntılarını çözse de OY olarak dönmez" ifadelerini kullandı.

İşte Kulat’ın o paylaşımı…

MAK'ın son anketi
MAK Araştırma'nın, 8-17 Ocak tarihleri arasında yaptığı ankete göre Cumhur İttifakı, Millet İttifakı'nın gerisine düştü. Katılımcıların yüzde 64'ü ise parlamenter sisteme dönülmesi gerektiğini söyledi. 

Ankete göre kararsızlar dağıtıldıktan sonra Cumhur İttifakı'nın oy oranı % 39.1 (AKP % 31.9, MHP %7.2) olarak hesaplandı. Millet İttifakı'nın iki büyük bileşeninin desteği de % 39.5 (CHP % 24.4 ve İYİ Parti % 15.1) oranında ölçüldü. Ankette HDP'nin oy oranı % 9.3, DEVA Partisi'nin % 3.4, Gelecek Partisi'nin % 2.6, Saadet Partisi'nin % 1.3, Hüdapar'ın % 0.9, BTP'nin % 0.8, YRP'nin % 0.7, Memleket Partisi'nin % 0.5, BBP'nin % 0.5, DP'nin % 0.4 ve TDP'nin % 0.3 çıktı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Saat veren Meteoroloji uyardı çok kuvvetli kar yağışı geliyor! Rize, Trabzon, Bolu dikkat!
Foto Galeri Saat veren Meteoroloji uyardı çok kuvvetli kar yağışı geliyor! Rize, Trabzon, Bolu dikkat! Galeriye Gözat