BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.445,03
HABER /  MEDYA

Kudurup altın musluk yaptırdılar

Muhafazakârların lüks yaşam tutkusu sonunda Milli Gazete yazarı Eygi'yi çileden çıkardı.

Abone ol

Müslümanlar çağdaşlık dükkanına fil gibi girdiler. Lüks meskenlere, giyim kuşama, yemeğe başladılar. 5 yıldızlı otelleri beğenmediler, 7 yıldızlı otellerde caka sattılar.

Bu sözler Milli gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi'ye ait.  Eygi, “Müslümanlara nasihat edilmiş olsaydı bu kadar azgınlık olmazdı” başlıklı dünkü yazısında son dönemde Türkiye gündemini meşgul eden yolsuzluk iddialarına göndermede bulundu.

GÜNAHA BULAŞTILAR

Müslümanlar, çağdaş modern, asli hayata, züccaciye dükkanına giren fil gibi girdiler. Onlara etkili bir şekilde öğüt verilmiş olsaydı bu kadar fısk, fücur, günah, isyan, tuğyan, azgınlık olmayacaktı. Eline para ve imkan geçen bir kısım Müslümanlar, lüks, israf, sefahat, saçıp savurma, gösteriş, kibir, aşırı tüketim, aşırı konfor bataklıklarına yuvarlandı.

ZENGİNLİK TUZAĞI

Son 25 yıl içinde lüks meskenlere, lüks binitlere, lüks dekorasyona, lüks yazlıklara, lüks giyim kuşama, lüks yemeğe, içmeye trilyonlarca dolar harcandı. İslam bunları günah ve isyan olarak gösteriyordu. Müslümanlar, para, mal, servet, zenginlik tuzağına düştüler.

7 YILDIZLI OTELLERDE CAKA SATILAR

İslami hareket ve siyasal İslam kirlendi, kirletildi. Tarihte benzeri görülmemiş bir haram yeme çığırı açıldı. İslami kesimde yüz milyarlarca dolarlık kara, kirli, necis para birikimi oldu. Bazıları o kadar kudurdular ki evlerinin banyo musluklarını altınla kaplattılar. Yerli taşı beğenmediler, Brezilya’dan gelme lüks granit satın aldılar. 5 yıldızlı otelleri beğenmediler, 7 yıldızlı otellerde caka sattılar. Şeriat hükümlerini ve İslam ahlakını hiçe saydılar. Hedonist ahlak ile ahlaklandılar. Kıymetli yıllar boşa gitti, şeytanın maskarası oldular.