BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Kameraları gördü esti gürledi

Düello öncesi hazırlanan canlı yayın kameralarının cazibesine kapıldı. Basın toplantısı diye tutturdu ve gelip esti gürledi…

Abone ol ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- Tunceli bağımsız milletvekili kamer Genç, büyük düellonun yapılacağı basın toplantı salonuna kurulan canlı yayın kameraları ve habercilerin yoğunluğundan yararlanmak için düello öncesi basın toplantısı yaptı ve esti gürledi.

İSPAT HAKKI VER, İSTİFA ET 
Başbakan Erdoğan’ın basın mensuplarına yönelik tavrını eleştiren Genç, “halet-i ruhiyesi bozulmuş. Artık yeter. İstifa etsin” dedi. Erdoğan’ın her türlü iddia karşısında ‘ispatlamayan haysiyetsiz, şerefsizdir” dediğini anımsatan Genç, “bu iddiaları sormazsak nasıl kanıtlanacak. Dengir için soruşturma yapan müfettiş görevden alınıyor, sürülüyor. Üç kuruşluk tazminat kararı veren hakime dava, soruşturma açılıyor. Bu bana yönelik hiçbir iddiayı araştırmayın demektir. İddiaları ispat imkanı vermek gerek. Sizin oğlunuz, eşinizle ilgili ticari ortaklıklar iddiaları varsa bunu sormayacak mıyız yani?” dedi.

ERGENEKONCULAR ZEHİRLENEBİLİR
Ergenekon’dan tutuklu bulunanların sağlık durumlarından da endişe ettiğini belirten Genç, “Bunlar önemli insanlar içerde yemeklerine bir şeyler katılabilir. Bu insanların başına bir şey gelirse sorumlusu bu iktidardır ve iki elim yakalarındadır” diye konuştu.

FIRSATTAN YARARLANDIM
Genç, basın toplantısını fırsattan yararlanmak için yapıp yapmadığı yolundaki bir soruya, “Evet. Baktım bu kadar kamera var. Belki bizim söylediğimizi de yayınlarsınız. Aradım basın toplantısı yapmak için itiraz ettiler. Ben de basın müdürüne ‘sen kimsin’ dedim. Ben deneyimli milletvekiliyim. Nerede ne zaman açıklama yapacağımı bilirim. Ayrıca Başkan bu düelloya izin vermemeliydi. Bu artık yeni bir yöntem oldu. Biz de birilerini alıp gelelim.”

TİPİM DEĞİL
Genç, düello ile ilgili olarak da; “Fırat’ı tanırım. Bana da iftira atmıştı. İnsanlara iftira atan bir tavrı var. Rastgelsem selam vermem. Tipim değil” diye konuştu.