BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bu da doğalgaz borusu sapığı

Her türlü sapık görmüştük de böylesine hiç rastlamamıştık.

Abone ol Sivas Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasının doğalgaz borularını kesen M.Ç. gözaltına alındı.

Hürriyet'e göre; Sivas Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hizmet binalarının doğalgaz borularını bıçakla kestiği belirlenen aynı kurumda hizmetli 44 yaşındaki M.Ç. gözaltına alındı. M.Ç., ifadesinde hizmetli olduğu için kurumda horlandığı, aşağılandığı ve her işin ona yaptırılmak istenmesi yüzünden böyle bir işe kalkıştığını söyledi.

Kepenek Caddesi'ndeki Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasınan bir haftadır kesilen doğalgaz boruları polisi alarma geçirdi. Bir hafta boyunca bağlantı yerindeki plastik kısmını kesen kişiyi yakalamak için binanın girişinde önlem alındı. Buna rağmen bina içindeki doğagaz borularının kesilmesinin sürmesi polisi şaşırttı, zanlının içerden biri olabileceği şüphesini doğurdu.

Son olarak Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binası içinde yer alan Şirinler Çocuk Evi, Madde Bağımlıları Rehabilitasyon Merkezi ve Aile Danışma Merkezi’nin doğalgaz borularının kesilmesi şüpheleri müdürlük çalışanlarına çevirdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sırasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü'nde hizmetli olarak çalışan 4 çocuk babası M.Ç. alt kattan koku geldiğini ve boruların kesildiği uyarısında bulundu. Bunun üzerine alt kata inen polis buradaki doğalgaz borularının da kesildiğini gördü. Hareketlerinden şüphelenilen hizmetli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinde sorulan sorulara çelişkili yanıtlar veren hizmetli M.Ç., Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sorgulanmak için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada sorgulanan M.Ç. bir hafta boyunca doğalgaz borularını kendisinin kestiğini itiraf etti. Olayda kulandığı bıçak ise fırlatıp attığı bina yakınlarında bulundu. Zanlının, hizmetli olduğu için hor görüldüğünü, kötü davranıldığını ve diğer çalışanların her işi kendisine yaptırmak istediklerini belirterek bu yüzden sinirlenip boruları kestiğini söyledi.

Doktor muayenesinde ‘sosyal davranış bozukluğu’ saptanan M.Ç. ifadesinin alınmasından sonra sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı, hakkında idari soruşturma açılacağı bildirildi.