BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Fransızlardan parmak ayıbı

Fransızlar'dan küstah talep. PSG ile karşılaşacak Kayserispor'lu yöneticileri gelen talep şaşkına uğrattı.

Abone ol Fransızlar'dan Kayserispor kafilesine terörist muamelesi. Fransa'nın Ankara Büyükelçiliği, kafiledekilerin tek tek parmak izini istedi. Yetkililerin girişimleri sonucu bu taleplerinden vazgeçti.

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Fransa'nın Ankara Büyükelçiliği'nin, UEFA Kupası 1. tur rövanşında Paris Saint Germain (PSG) ile Fransa'da oynayacakları maç için ülkelerine gidecek kafiledekilerden, önce parmak izi istediğini, girişimler sonucu bundan vazgeçtiğini söyledi.

Miraboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18 Eylül'de sahalarında oynadıkları maçın rövanşı için Fransa'ya gitmek üzere gerekli işlemleri başlattıklarını kaydetti.

TEK TEK PARMAK İZİ İSTEDİLER

Fransa'nın Ankara Büyükelçiliği'nin, kafilede yer alacak futbolcu ve teknik heyetten tek tek parmak izi istediğini belirten Miraboğlu, şöyle konuştu:

''Büyükelçilik, ülkesine gidecek kişilerle ilgili böyle bir prosedür uygulayabilir. Ancak bizim bu ülkeye gidiş amacımız belli. UEFA gibi bir kurumun düzenlediği organizasyona katılıyoruz. Büyükelçiliğin tutumu hoş olmadı. Genel menajer Süleyman Hurma ve diğer yöneticilerimizin çabasıyla Büyükelçilik bu isteğinden vazgeçti.''