BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Real Madrid gole boğdu

Real Madrid evinde gol şov yaptı. van der Vaart'ın yıldızlaştığı maçta son şampiyon Sporting Gijon'u paramparça etti.

Abone ol Real Madrid, yeni transferi Rafael van der Vaart'ın hat-trick yaptığı La Liga dördüncü hafta maçında Sporting Gijon'u 7-1 yendi.

Üç gün önce evinde Barcelona'ya 6-1 mağlup olan Sporting Gijon, ligin son şampiyonu Real Madrid'e de 7-1'lik skorla boyun eğdi.

Puanını dokuz yaparak ikinci sıraya yükselen Real'in gollerini Van der Vaart (3), Raul (2), Gonzalo Higuain ve Arjen Robben kaydetti.



Sezona mükemmel bir giriş yapan Villarreal, Racing Santander'i Joan Capdevila ve Joseba Llorente'nin golleriyle 2-0 yendi, 10 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Sakatlık döneminden sonra ilk kez 11'de sahaya çıkan Villarreal'in Türk forveti Nihat Kahveci, 73. dakikada yerini Mati Fernandez'e bıraktı.

Madrid derbisinde Atletico Madrid, Getafe'yi 2-1 yenerek puanını dokuza yükseltti.

Atletico, Fransız forvet Florent Sinama Pognolle'un bu sezonki dördüncü golüyle öne geçti, Juan Albin skoru eşitledi. David Cortes bitime sekiz dakika kala topu kendi ağlarına yollayınca Getafe sahadan puansız ayrıldı.

Getafe'nin Türk savunma oyuncusu İbrahim Kaş 90 dakikayı yedekler arasında tamamladı.

Sevilla evinde Espanyol'u 2-0 yenerek sekiz puanla dördüncülüğe yerleşti, Real Betis'i 3-2 mağlup eden Barcelona yedi puanla beşinci sırada.

Barcelona Samuel Eto'o'nun golleriyle iki farkı yakaladı, Betis Luciano Monzon ve Jose Mari ile eşitliği yakaladı. 70'te oyuna giren Eidur Gudjohnsen 10 dakika sonra sonucu ilan eden golü kaydetti.

La Liga - 4. Hafta

Barcelona 3-2 Real Betis
Getafe 1-2 Atletico Madrid
Osasuna 0-0 Deportivo Coruna
Real Madrid 7-1 Sporting Gijon
Sevilla 2-0 Espanyol
Villarreal 2-0 Racing Santander
Malaga 25/09 Valencia
Real Mallorca 25/09 Numancia
Real Valladolid 25/09 Almeria
Recreativo Huelva 25/09 Athletic Bilbao