BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konyaspor iki santrafor alacak

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, yeni sezonun ekibine dair önemli açıklamalar yaptı.

Abone ol

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, iskelet kadroyu oluşturduktan sonra 2 santrfor ile transferi kapatmak istediklerini söyledi.

Doğan, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor'un başarılı bir sezon geçireceğini belirterek, bundan kimsenin şüphe duymamasını istedi.

Transfer döneminde maddi anlamda kulübün yapısını bozmayacak ve kulübe gelecek senelerde borç yükü getirmeyecek tarzda oyuncuları kadrolarına kattıklarını ifade eden Doğan, ''Olası sıkıntıları aşacak bilgi, birikim ve deneyimimiz var. Bu sene Konyaspor adına çok önemli'' dedi.

Doğan, ekip olarak Konyaspor'u ligde kalıcı kılacak bir kadronun oluşturulması için gayret sarf ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

''Hayalci olmayalım. Rakiplerimiz bize göre daha avantajlı. Ama biz oyunumuzla, anlayışımızla ve inancımızla aradaki farkı kapatacağız. Buna inanıyorum. İskelet kadroyu oluşturduktan sonra 2 santrfor alarak transferi kapatmak istiyoruz. Dünya Kupası maçlarını izliyoruz ve bütün maçların kayıtlarını tekrar tekrar seyrediyoruz. Burada oynayan takımlarda yer alan birkaç oyuncuyla ilgileniyoruz, ama malum göz önünde oldukları için yalnız biz değil, bütün Avrupa takımları ilgileniyor. Önümüzdeki günlerde bu konu netlik kazanacak.''