BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizkondu My Fantasy ortaya çıktı

Marmaris'teki Albatros Marina'da bekleyen yüzen saray My Fantasy, Bozburun kıyılarında gezdikten sonra Marmaris'in Orhaniye köyündeki marinaya çekildi.

Abone ol

Armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun "Denizkondu" olarak bilinen 800 metrekarelik yatında liman başkanlığı tarafından inceleme yapılacak. 800 metrekarelik yüzen evde sauna, spor salonu ve yüzme havuzu bulunuyor.

Orhaniye'deki marinaya çekilen 'denizkondu' için Marmaris Turizm ve Çevre Gönüllüleri Başkanı Filiz Ersan, "Marina'yı içinde barındıran Orhaniye koyu fiziki yapısı nedeniyle her an kirlenmeye müsait bir turizm koyudur.

My Fantasy'in bu koya çekilmesi kötü bir örnek teşkil etmektedir. Bölge halkına saygısızlık yapılmaktadır. My Fantasy'in o koydan bu koya çekilmesi bile milli servete zarar. Çekip buralardan gitsin. My Fantasy'in denize elverişlilik belgesi olsa da olmasa da bu tekneyi sularımızda görmek istemiyoruz" dedi.

Öte yandan Marmaris Orhaniye'deki marinaya bağlanan 'My Fantasy' adlı yatın satılığa çıkarıldığı öğrenildi. Dev yata Rus bir iş adamının talip olduğu ve dört beş milyon dolar arasında değişen bir rakama satılacağı belirtildi.