BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.393,74
HABER /  GÜNCEL

Polisler öyle bir dövdü ki

Copların biri inip biri kalktı. Acımasızca tekmeler atıldı. Polisler aralarına aldığı satırlı gençleri öldüresiye dövdüler.

Abone ol

Bursa'da bir benzinlikte olay çıkartan alkollü şahıslar, polislere satırla saldırdı. Etkisiz hale getirilen saldırganları polisler ölümüne dövdü. Olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.



ALKOLLÜ GENÇLER OLAY ÇIKARDI

Yıldırım ilçesinde bulunan bir benzinliğe gece 03.00 sıralarında gelen Sebahattin Ö. (28) ve M.A.Y. (17) kamyonetlerini yıkatmak istedi. Bu sırada alkol şişelerini benzinliğin yanında bulunan binaların önüne atan gençlerden birisi kendisini uyaran vatandaş ve benzin istasyonu görevlileri ile tartışmaya başladı.

Akaryakıt istasyonuna yakıt ikmali için giden resmi bir ekip, bu esnada kavgaya müdahale etmek istedi. Ancak gençlerden Sebahattin Ö. kendilerine müdahale edenlere saldırmak için kamyonetten satırı almak istedi. Bu sırada alkollü oldukları iddia edilen gençlerin yanında bulunan 21 yaşındaki N.Y isimli bayan satırı alarak polis ekiplerine verdi.

SATIRLA TEHDİT ETTİLER

Elindeki bıçakla polis ve görevlilere saldırmaya devam eden zanlılar, satırı polisten geri aldı. Takviye ekiplerin gelmesiyle yakalanacaklarını anlayan gençlerden Sebahattin Ö. elindeki satırı polis ekiplerine sallamaya başladı.

Diğer zanlı M.A.Y. ise elindeki bıçakla N.Y.'yi rehin aldı. Gençlerin bir anlık dalgınlığından yararlanan polis ekipleri ise biber gazı ve jop kullanarak gençleri etkisiz hale getirdi.

POLİSİN SERT MÜDAHALESİ

Akıllara durgunluk veren ve Amerikan filmlerini aratmayan olay ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde gençlerin ellerindeki bıçak ve satırla etrafa saldırdıkları görülürken, polisin sert müdahalesi dikkat çekiyor. Alkol ve müdahalenin etkisiyle yere yığılan çıplak haldeki gençler ekip otosuna konularak emniyete götürüldü.