BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzon ile Urumiye kardeş olacaklar

Gümrükçüoğlu, Urumiye Belediyesi ile kardeş şehir olmayı istediklerini belirterek bu ayki meclis toplantısına öneri getireceğini söyledi.

Abone ol

İran İslam Cumhuriyeti’nin Doğu Azerbaycan ve Batı Azerbaycan Bölgeleri’nde incelemelerde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Urumiye Belediyesi ile kardeş şehir olmayı istediklerini belirterek bu ayki meclis toplantısına öneri getireceğini söyledi.

Urumiye Belediye Başkanı İbrahim Bazyan’ı ziyaretinde İran gezisinin kendileri için çok iyi geçtiğini belirten Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Urumiye’yi çok güzel bir şehir olarak gördük. Gerek bu şehrin ihraç edeceği gerekse ithal edeceği mallar bu şehrin limanı olmaya da her zaman hazırız. İnşallah Ekim ayında burada yapılacak toplantıya da şehir olarak katılacağız. Bizde sayın belediye başkanımızı Trabzon’a davet ediyoruz” dedi.

Gümrükçüoğlu, Urumiye şehri ile kardeş şehir olmayı istediklerini belirterek bu ayki meclis toplantısına öneri getireceğini sözlerine ekledi.