BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Van Gölü aldığını halâ geri vermedi!

Van Gölü'nde arkadaşları ile birlikte gezintiye çıktıkları salın alabora olması sonucu suya düşüp kaybolan Bayram'dan haber yok!

Abone ol

Van Gölü'nde arkadaşları ile birlikte gezintiye çıktıkları salın alabora olması sonucu suya düşüp kaybolan 18 yaşındaki Bayram Keyifli'yi arama çalışmalarına bugün de devam ediliyor.

Önceki gün akşam saatlerinde Ferit Melen Havaalanı kıyısından açılarak gezintiye çıkan gençlerden kaybolan Bayram Keyifli'yi arama çalışmaları devam ediyor.

Jandarma ekipleri göl yüzeyinde tekne ve botla arama yaparken, polis ise sahil kısmını tarıyor. Keyifli'nin ailesi ve akrabaları çalışmaları olayın meydana geldiği yerden izliyor.

Üç günden beri çocuğunun kayıp olduğunu ve çalışmaların yetersiz kaldığını ifade eden baba Hacı Keyifli, "Çocuğum üç gündür kayıp. Çalışmalar yetersiz.

Başka bir ilde olsaydı bu durumla daha fazla ilgileneceklerdi. Şu an gördüğünüz gibi su atında bir çalışma yok. Jandarma ve polis sadece su yüzeyinde çalışıyor. Bir helikopterle havadan gölün sahil kısımlarını kontrol edebilirlerdi" ifadelerini kullandı.