BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.441,32
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğlu'dan HDP ziyaretinin ertelenmesiyle ilgili dikkat çeken açıklama

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin soruya, “Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız” yanıtını verdi. HDP'li bir yetkiliden ziyaretin ertelenmesine ilişkin, "Talep bizden gitti” açıklaması geldi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile birlikte açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin soruya, “Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız” yanıtını verdi.

HDP: Erteleme talebi bizden gitti

HDP'li bir yetkili, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin ertelenmesine ilişkin, "Talep bizden gitti” dedi. 

BirGün'de yer alan habere göre, HDP'li bir yetkili tarafından yapılan açıklamada, "Sel felaketi nedeniyle eş başkanlarımız sahada, oluşan program yoğunluğu nedeniyle talep bizden gitti" denildi. Yetkili, program netleştiğinde yeniden bilgilendirme yapılacağını bildirdi.

HDP ziyareti ertelenmişti

HDP'den, "Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimize ziyareti program yoğunluğundan dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir" açıklaması yapıldı. 

Kılıçdaroğlu, 18 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te HDP Genel Merkezi'nde Eş Genel başkanlar Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile görüşecekti.  

Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü iddiası

Ertelemenin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ne denk gelen bir tarihte görüşme olacak olması nedeniyle yapıldığı konuşulanlar arasında.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir’den milletvekili adaylık başvurusunda bulundu
Foto Galeri Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir’den milletvekili adaylık başvurusunda bulundu Galeriye Gözat